UTA Arad

Miculescu a recidivat într-o nouă deplasare câștigătoare a UTA-ei: „Fotbalul ne-a răsplătit pentru jocul curajos din final, vrem trei puncte și cu Iașiul”



Ce nu aduce sezonul regular aduce play-outul în cazul lui David Miculescu. La Giurgiu, în victoria UTA-ei cu 2-1 împotriva Astrei, „decarul” lui Laszlo Balint UTA-ei a reușit al doilea său gol în Liga I. Precedentul a venit în succesul arădenilor contra lui Dinamo, din etapa a doua a cursei către salvarea de la retrogradare, de atunci „Bătrâna Doamnă” bifând trei eșecuri la rând.

Dacă în Șoseaua Ștefan cel Mare, juniorul „roș-albilor” a înscris cu o lovitură de cap, acum a folosit piciorul să de bază, stângul, pentru a-l învinge pe Lazar. Jumătate din reușită a făcut-o și pasa ideală a brazilianului Roger. „Am văzut un spațiu liber în centru, mi-am părăsit zona și i-am cerut pasa lui Roger. El oricum mă văzuse deja și mi-a dat o minge perfectă pe care am trimis-o exact unde am vrut, la colțul lung. Îmi pare rău că nu am marcat și la pasa lui Antal în fața porții, am plecat puțin târziu, dar și fundașii Astrei au pus bine corpul în fața mea. Una peste alta, e bine că am reacționat la golul de 1-1 al Astrei, am crezut în noi până la final și am câștigat. Eu zic  că sunt trei puncte meritate, căci, una peste alta, am jucat mai bine și am avut mai multe ocazii de gol. Știm că poate unii consideră că ai noroc când câștigi în minutul 90, dar eu zic că fotbalul ne-a răsplătit pentru jocul curajos din final, cred că portarul lor a mai scos două-trei goluri ca și făcute”, a spus David Miculescu.

Cele 3 puncte o ajută enorm pe UTA în clasamentul play-outului, dar și oprește mini-criza din ultimele două săptămâni. „Am trecut prin niște momente grele și această victorie ne ajută foarte mult mai ales în clasament, de acum sperăm să câștigăm tot până la final. Noi tot aceiași am fost și când am pierdut, doar fiecare echipă trece prin momente mai grele, chiar și echipele mari. Dar, sper că ne-am revenit cu ocazia victoriei de azi și să câștigăm și meciul de acasă cu Poli Iași. La prima vedere, suntem favoriți la ce probleme au fost sau sunt la ei, însă suntem conștienți că va trebui să dăm totul pe teren și duminică. Nu s-au rezolvat chiar toate problemele după victoria de azi, mai sunt trei meciuri, trebuie să rămânem concentrați pe jocul nostru și pe acumularea de puncte”, a mai spus tânărul fotbalist al arădenilor.

Cea de-a doua reușită în Liga I vine pentru Miculescu la trei zile după ce acesta a schimbat prefixul. „Sunt fericit pentru gol, dar mai ales pentru victoria echipei. Pe plan personal, îmi pare puțin rău că se termină acest campionat, regret că nu am înscris și în sezonul regulat, poate îmi ajutam echipa să ajungem în play-out. Dar, mai bine mai târziu ca niciodată, acum e important să câștigăm și cu Iașiul și să pregătim și mai liniștiți ultimele două meciuri”, a încheiat fotbalistul care a făcut 20 de ani pe 2 mai.









11 comentarii

  1. Baiatul asta are potential de atacant central, a aratat si cu Dinamo, si cu ASTRA, ca e mai eficient in fata portii, decit e margine. BRAVO baiete !

    0
    0
  2. Mai bine ar juca Miculescu atacant central, nu pe margini, poate ar fi mai eficient decat Hora, Petre, Voinea sau altii.Totul este sa aiba cine sa-i dea mingi utilizabile.Este puternic, are simtul golului, stie si cu mingea, si este tanar.

    0
    0
    1. De acord cu tine si cu ceilalti de pe forum.Daca citesti,in comentariile mele mai vechi,am afirmat mereu acelasi lucru:Miculescu este varf autentic si nu jucator de banda.Am mai discutat si cu alti fosti fotbalisti si toti sunt de acord ca David este varf.

      0
      0
  3. Eu pe Miculescu il vad in viitor un Coras sau Tucudean este inca tanar si mai are de muncit dar cu incredere si vointa poate ajunge ca ce doi metionati mai sus.UT-istul vechi pri comentariul de mai sus a cam pus sare pe rana si are perfecta dreptate. HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  4. Felicitări, David! Ionut Popa a dorit să croiească o echipă UTA în jurul tău.Tu vei fi căpitanul acestei echipe în viitorul apropiat. Să nu se supere nimeni. Ai arătat azi că ai tehnica si calmul necesar de mare atacant. Bravo!!!

    0
    0
  5. Felicitari David, si eu te vad atacant central . Ce nu inteleg de ce tot insista Balint sa joace aproape tot jocul cu 2 jucatori sub virsta !!! Asta poti face cind conduci cu 3 goluri sau daca nu m-ai ai obiectiv, dar acum cind trebuie sa te slavezi de la retrogradare de ce insisti ?!

    0
    0
  6. Felicitari David! Este timpul sa demonstrezi cine esti cu adevarat! Un atacant central puternic, tehnic , inteligent, care face fata fara probleme in liga I .

    0
    0
  7. Remember..Cu multi ani in urma,venise la UTA un jucator oarecare,No-Name…slabut,pirpiriu ca atacant…Nu ne prea placea,dadea senzatia de anti-fotbal,mai ales cu ideile noastre preconcepute,idioate,ca este timisorean….Cam molatec..ma rog…si a durat putin,foarte putin,pana s-a integrat….Acel jucator s-a numit VALI MICULESCU…Ce zile frumoase ne-a oferit ulterior…Ce golgeter…,ce demarcari facea si ce goluri superbe…Anii au trecut si iata ca aschia nu sare departe de butuc….E foarte greu sa fii nume de fotbalist consacrat si sa tii stacheta sus sub presiunea unui nume de tata fotbalist adevarat….Nu reusesc odraslele numite Dulca,Popescu,Ianis Hagi,Iordanescu si multi altii….
    Recunosc si eu ca am tot spus ca David se apropie de limita de rabdare….ca ar fi cazul ca sa isi dea drumul la joc….Subscriu tuturor celor care spun ca a fost crescut si jucat,ca atacant,ne-avand rost sa il tot fortezi in benzi…Da…Corect….Are tot ce ar avea nevoie,dar cu minim un servant…
    Cate-o data m-a scos din sarite,poate de mai multe ori,dar se pare ca se maturizeaza,pe fiecare meci jucat…Parca l-as indemna sa nu isi respecte sarcinile de jucator banda,chiar daca l-ar scoate din sarite pe Mister Balint…Este varf clar,fara dubii…Acolo ii este locul!
    Domnule Balint….Echipa castigatoare nu se schimba niciodata,doar in caz de nevoie….
    Cata bucurie si satisfactie vazand aceasta abordare,total diferita,deci stim foarte bine ca se poate…cu totul altceva…
    Ne bagati in mormant….

    0
    0
  8. bravo miculescu!o mare schimbare de atitudine se vede cum lupta pt orice minge chiar care pare pierduta!un pic sa lucre la rapiditate si deja e jucator de liga 1!bravo se poate mai mult cu multa ambitie si munca!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button