Cluburi polivalente

CSM Arad obţine încă două medalii naţionale, la tenis de masăTradiţia din prima jumătate a acestui an pentru tenisul de masă arădean, cu cel puţin o medalie la fiecare competiţie din calendarul intern, s-a respectat încă o dată. De această dată, performanţele sportivelor de la CSM Arad, pregătite de Cristian Dodean, au fost consemnate la Campionatul Naţional Individual de juniori II (cadeţi), de la Câmpulung. Prima medalie a fost obţinută în proba de dublu feminin, unde Andreea Craiu şi Alesia Sferlea s-au ales cu bronzul. Jucătoarele CSM-ului au avut un parcurs foarte bun, cu trei victorii pănă în semifinale, fază unde au cedat cu 1-3 în faţa viitoarelor campioane, Cristina Sângeorzan (CSM Bistriţa) şi Alexandra Ioniţă (CSS Slatina).


La simplu feminin, Alesia Sferlea a avut o evoluţie şi mai bună, fiind aproape să devină chiar campioană naţională. Cinci victorii a bifat jucătoarea CSM-ului până în finala probei, unde a întâlnit-o pe Bianca Mei-Roşu (LPS Constanţa), pe care a condus-o cu 2-0, dar a cedat dramatic, în final, cu 2-3 la seturi.


Cu două victorii pe tabloul principal, Andreea Craiu a avansat până în optimi, adică în primele 16 jucătoare de simplu. Per total, un bilanţ notabil pentru fetele lui Cristi Dodean, şcoala arădeană reconfirmându-şi din nou valoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button