Sporturi de contact

Judoka arădeană Andreea Ciopraga, vicecampioană naţională de tineret


Etapa finală a Campionatului Naţional de judo pentru tineret (U23) a avut loc în perioada 6-9 mai, la Poiana Brașov, de unde CSM Arad s-a întors acasă cu o medalie de argint obținută de Andreea Ciopraga, la categoria -78 kilograme. La +78 kg., Larisa Halic a pierdut medalia de bronz. Ambele judoka sunt antrenate de sensei Dorin Drimbe.

Podiumul reuşit de Andreea Ciopraga nu este întâmplător, ea a mai obținut medalii valoroase la nivelul de vârstă juniori I, un loc trei, iar la nivelul de vârstă juniori II, s-a clasat pe treapta a doua a podiumului de premiere.

La categoria de vârstă senioare a obtinut un loc cinci. „A fost o competiţie foarte tare, cei prezenți au fost bine pregătiți. Dacă se vor deschide și competitiile balcanice, sportivele de la CSM Arad vor participa la trei dintre acestea, repectiv, Andreea Ciopraga la juniori 1 și tineret, iar Beata Kabat la senioare. Urmează la sfârșitul lunii mai, Campionatele Naţionale de juniori III (U16), iar la sfârșitul lunii iunie Cupa României”, spune Dorin Drimbe.

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button