Crisul Chisineu-Criș

Lui Ciornei nu-i vină să creadă nici azi cum a fost eliminat de Vădana în Criș – Șelimbăr 0-2: „Nu am cerut fault și oricum adversarul a recunoscut că m-a atins” +FOTO



Prima manșă a barajului de promovare în Liga 2-a, dintre Crișul Chișineu Criș și Viitorul Șelimbăr a fost decis în mare măsură în decursul a două minute. Gazdele începuseră bine meciul cu campioana seriei a 7-a  a eșalonului terț, iar în minutu 20 reluarea lui Sabău pare să fi fost reținută de Vâtcă după linia porții. Asistentul Lucaciu nu a semnalizat nimic, iar „centralul” Vădana și-a pus imediat ținta pe Alin Ciornei, înregistrează-te pentru a juca

„Mijlocașul de buzunar” al lui Adi Abrudean a fost eliminat de pe teren în minutul 22, pentru două avertismente încasate unul după altul. „Mister ne-a mobilizat și ne-a motivat foarte bine, tactic am stat perfect, puteam face un meci mare. În min. 21, când s-a întrerupt jocul imediat după faza cu golul lui Sabău, undeva în fața băncii de rezerve a oaspeților l-am prins de mână pe arbitru, spunându-i că trebuia să valideze reușita noastră și să conducem cu 1-0. <<Centralul>> mi-a arătat cartonașul galben, meritat, din păcate, pentru că nu trebuia să-l ating, dar când am văzut așa nedreptate nu m-am putut stăpâni.

Mai mult, acum știe toată lumea că a fost gol valabil, se vede în acel print după filmarea fotoreporterului Costel Șerban. În fine meciul s-a reluat, aveam mingea la centrul terenului, am încercat să trec printre doi mijlocași, unul dintre ei m-a atins, eu am căzut ușor, nu m-am aruncat și nu am cerut nimic. Când m-am ridicat, <<centralul>> mi-a arătat al doilea galben pentru simulare, după un minut de la primul galben și automat și pe cel roșu. Colegul de la Șelimbăr a fost fair-play, a confirmat după meci că într-adevăr m-a atins. Dar asta a fost, deciziile arbitrilor rămân valabile, oricât ar fi de greșite și asta din păcate afectează fotbalul, afectează munca jucătorilor”, susține Alin Ciornei.

În 11 contra 10, sibienii au luat dublu avantaj pentru manșa a doua ce se va juca sâmbătă, la ora 17,30, la Șelimbăr. „Regret enorm că mi-am lăsat colegii în inferioritate, acolo s-a rupt jocul, altfel nu cred că pierdeam. Îmi pare rău de cele întâmplate, după primul <<galben>> eram conștient că trebuie să fiu atent. Eu nu am cerut fault la acea fază de la mijlocul terenului, nu-mi vine să cred nici astăzi cum am primit al doilea avertisment, pentru un așa motiv. Păcat de munca tuturor, antrenorul m-a certat pe bună dreptate, colegii m-au încurajat, a fost cumplit să pățesc așa ceva după cât am muncit în acest campionat. Sincer, nici astăzi nu mi-am revenit, sunt foarte afectat de cele întâmplate. Mai avem șanse mici, dar am încredere în băieți că vor face un meci bun în retur”, a adăugat fotbalistul originar chiar din Chișineu Criș.

Galerie foto Crișul Chișineu-Criș – Viitorul Șelimbăr 0-2, semnată de Costel Șerban

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button