Edi Gafencu îi acordă revanșa deveanului Boiciuc pe 31 mai, la Cluj!


La 3 luni de la prima înfrângere la profesioniști, suferită în fața sătmăreanului Anghel Cardoș, Eduard Gafencu revine în ring la Gala Colosseum de la Cluj. Fighterul arădean a acceptat să-i ofere revanșa deveanului Flavius Boiciuc, pe care-l învingea la puncte la Timișoara în decembrie 2018.

Cei doi se vor bate în limitele categoriei 77 de kilograme pe 31 mai, iar Edi a intrat de la începutul acestei luni într-un stagiu de pregătire centralizat la Craiova, la Școala de kickboxing a lui Sorin „Pantera” Tănăsie. Evident, „The Blitz” s-a antrenat zilnic și la Arad în lunile martie și aprilie, alături de Arnold Nagy, în special în aer liber și asta pentru că autoritățile au închis, din nou, sălile de sport în pandemie.

”Următorul meci! N-are rost să spun prea multe, veți vedea in ring, un singur lucru spun, voi fi mai pregătit ca niciodată!” – e mesajul transmis de Gafencu susținătorilor săi. Blitz Team, Blitz Cafe, Pantera Boxing Academy, Nrg Fight Club, Atletic VSA, Man Protection, Berto Auto Trafic, Tom Oliver, Max Guard Security, Cherry Srl, Petshop La Cosmina, Team World Construct, Blitz Estate sunt susținătorii lui Edi Gafencu. După meciul cu Boiciuc, fighterul arădean, cu un palmares de 13 victorii și o singură înfrângere, își va pregăti debutul în „Glory”, cel mai puternic circuit profesionist de Kickboxing.

În main eventul galei de pe Someș, transmisă în direct de Digi Sport, orădeanul Sandu Lungu îl va întâlni pe italianul Franco De Martiis.

0
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.