UTA Arad

Hora nu pune preț pe titlul de golgheter al UTA-ei: „Sper să dea Erico două goluri duminică și să fim cu toții fericiți pentru îndeplinirea obiectivului”





Ioan Hora a redevenit golgheterul UTA-ei în Liga 1 cu golul din meciul cu Poli Iași, însă reușita sa nu a contat decât pentru statistică. Arădenii au pierdut cu 1-2 pe teren propriu cu fosta „lanternă roșie” și încă au emoții cu privire la evitarea locul de baraj.

„Mediașul – o echipă cu un stil aparte, dar am lucrat ca să câștigăm cele trei puncte”

Duminică, la Arad, sosește Gaz Metan Mediaș, formație pentru care Hora a evoluat în sezonul trecut.  „Ne așteaptă un meci extrem de greu, cu o încărcătură foarte mare, dar cred că suntem pregătiți să luăm cele trei puncte, pentru că sunt vitale pentru salvarea noastră. Nu cred că vom avea o abordare diferită în funcție de celalalte rezultate, noi toată săptămâna am lucrat ca să câștigăm cele trei puncte, așa e cel mai simplu pentru noi, fără calcule. Cred că va fi un meci în care fiecare jucător va da totul pentru a obține cele trei puncte. Mediașul e o echipă puternică, o echipă cu un stil aparte, dar cred că ne-am făcut bine temele pentru acest meci. În momentul de față, acesta e cel mai important meci din acest sezon. Nu cred că e un avantaj că ultima oară i-am bătutu pe cei de la Gaz Metan (2-1, la Mediaș, în luna februarie), noi trebuie să fim focusați pe scopul nostru. Dacă suntem bine mental cred că putem bate pe oricine”.

„Suporterii ne-ar da un suflu nou, păcat că decizia nu s-a luat mai repede”

Ieri, președintele Iohannis a declarat că începând cu data de 15 mai, spectatorii vor putea reveni pe stadioane, la o capacitate de 25%, însă momentan este neclar dacă suporterii vor reveni pe arene încă din acest weekend. La Arad, însă, prezența suporterilor la meciul cu Gazul ar putea fi o sabie cu două tăișuri, căci jucătorii au cam fost criticați după eșecul cu Poli Iași. „Indiferent câți sunt, suporterii sunt bineveniți pentru că ne dau un suflu nou. Cred că e benefică această decizie, păcat că nu s-a luat mai devreme. Oricum vom avea presiune, e important ca noi să ne vedem de joc, dacă stăm cu urechile doar în tribună, cred că va fi un dezavantaj pentru noi. Noi trebuie să fim focusați pe meci și pe cele trei puncte”, a mai punctat experimentatul atacant.

Nă găsesc explicații pentru diferența de puncte dintre meciurile de acasă și cele de afară

Parcursul din sezonul regulat, cu rezultate mai bune pe teren străin decât acasă (11 puncte acasă, 26 în deplasare), a continuat și în play-out (3 puncte acasă, 6 în deplasare): „Nu îmi explic de ce jucăm mai bine în deplasare decât acasă, ne întrebăm acest lucru de la începutul sezonului. Dacă am găsi răspunsuri probabil nu s-ar mai întâmpla așa. Sperăm ca noi să fim cum am fost cu Sepsi sau cu Chindia, în tur, pentru a reuși victoria duminică. Gazonul arată tot mai bine, sperăm să fie bun și la ora meciului și să ne avantajeze din punct de vedere tactic sau calitativ”, mai consideră Hora.

Nu se gândește la titlul de golgheter, dar nici la ce va face din sezonul următor

Cu cele 6 reușite în prezenta stagiune a Ligii I, Hora e golgheterul arădenilor, având o reușită mai mult decât fundașul central Erico da Silva. „Titlul de golgheter nu e o miză pentru mine, sper să dea Erico două goluri duminică, să învingem cu 2-0 și să fim cu toții fericiți pentru îndeplinirea obiectivului”, a mai afirmat atacantul „roș-albilor”.

Contractul „vârfului” originar din Oradea cu UTA se încheie în această vară: „Deocamdată nu mă gândesc la ce va fi din sezonul viitor, mă gândesc doar să terminăm bine acest sezon pentru a putea merge cu fruntea sus în vacanță sau acasă”.

Ioan Hora a strâns 1896 de minute în acest sezon de primă ligă, în care a marcat șase goluri și a oferit un „assist”









4 comentarii

  1. Hora ,perceput la venire ca piesa grea a unui atac mascat ,nu avea cum sa fie ,,argintul viu” la care gândeam cu toți. Pe final de carieră , a ajutat cat a putut ,o varianta de atac ,,schioapa” Cele câteva goluri îl situează totuși pe o poziție folositoare. Cu doua aripi frontale ,juniori oscilanți,și colegi de atac anonimi atât se putea aștepta. Nici Balint nu a excelat în scheme ,dar nici nu avea cu cine. Prea mare decalaj de prospețime chiar de valoare între ,,Cei șapte magnifici” de la atac. Așteptam in sezonul 2 ,oameni la care antrenorul nu intra in panica. Câteva cuvinte frumoase la venire ,fara discurs ,mingea pe picior până la 50 ,pentru fotografie , și cu totul altă manieră de joc. Să mulțumim tuturor pentru obiectiv și să sperăm in alta ediție ,fără emoții.Un loc 9 ,erau vreo 1.750. 000 euro. BAFTA cu Gazul !!

    0
    0
  2. Cred că e pe făraș,a dezamăgit total,fara idei, fara tehnică greoi ,lent etc ….totuși mai bun că Antal care e o catastrofă de jucător. De Antal chiar nu am efectiv ce sa spun…că nu iese în evidență cu nimic….😠😠😠😠

    0
    0
  3. Ce mizerie a făcut Catzu!
    Doar vaccinații au voie pe stadion cu cel puțin 10 zile de la rapel sau test negativ PCR sau rapid.
    PRACTIC Nu se ia in considerare nici ca e in aer liber nici capacitatea redusă.
    E o formă de șantaj ca lumea sa se vaccineze!
    Daca pui condiție sa fie vaccinați lași capacitatea la 100% sau dacă pui capacitate de 25% lași pt toată lumea fiindca există distanțare.
    Si un test rapid facut la o clinică costa 150 lei in condițiile in care la farmacie se gasesc si la 25 lei iar clubul daca ar trebui sa aiba personal medical care sa facă testele rapide nu cred ca se acceptă.
    Relaxarea e praf in ochi,
    Florin Catzu ești o miz.. Rie!!!!!

    0
    0
    1. Personal,indeplinesc absolut toate conditiile,abonamente,vaccin,dar aici ma vad sa-ti dau dreptate,@Darth….La idiotii care ne conduc..nu stie stanga,ce face dreapta..totul se face haotic,propagandistic,dupa ureche…Totul este in ceata,declarativ si acceptat cu bucurie,la nivel pompos,decat cu 48 ore inainte de un posibil acces al suporterilor,dar instructiunile in amanunt nu sunt clare,responsabilitatea si organizarea ramanand in carca cluburilor…Cine ar avea timp de marcare scaune ocupabile,distantate dar foarte dubios,cine va sta la portile de intrare ca sa verifice testele sau actele de vaccinare,asta in cazul ca DSP-ul,singurul competent,nu are suficient personal????Totul este o cacialma…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button