UTA Arad

Campanie de vaccinare pe arena „Francisc Neuman”





Clubul UTA, împreună cu partenerii săi, Prefectura Arad, Primăria Muncipiului și Direcția de Sănătate Publică Arad, organizează o campanie de vaccinare pe Arena „Francisc Neuman”, sâmbătă, 22 mai, de la ora 10:00. Cadrele medicale sunt pregătite cu sute de doze Pfizer pentru cei care doresc să devină imuni la virusul SARS-CoV-2 și să intre în categoria celor care vor avea acces la meciurile de fotbal începând cu această vară.

„Așteptăm întreaga familie UTA care dorește să se vaccineze, suporteri, colaboratori, părinții copiilor și juniorilor de la Academie. Vor fi prezenți jucători, staff-ul tehnic și legendele clubului. Cei care participă vor avea posibilitatea să facă și un tur al stadionului”, a anunțat Alexandru Meszar.

3 comentarii

  1. Nu poti sa obligi pe nimeni ca sa se vaccineze,dar este o maxima prostie ca sa nu o faci….Prea multa tevatura pe aceasta tema…Trebuie gandita situatia ca vaccinurile,au salvat de multe ori omenirea….Poliomielita,Malarie,Rabie,Holera,Ebola,Rujeola,Antitetanos…Eram copil prin anii 70,la scoala,cand intrau asistentele scolii,de ne pisam pe noi de frica…Ne vaccinau…si asta a fost…Oare ne intreba cineva,pe noi copiii daca vrem?
    Daca te musca un caine,astazi,nu fugi la UPU,pentru vaccin?Daca te ciupeste un sarpe,nu fugi iar la UPU,pentru vaccin antidot?
    Ce va fi,nu se stie inca…Noi vrem pe stadion…de fapt am fi vrut….Pentru ca se pare ca RAPID,persifleaza iar si din nou….Plin de suporteri in tribune si ulterior pe teren….Noi,tot prostii prostilor….

    0
    0
  2. eu zic ramana fiecare cu prostia lui. daca tu, ca stat, impui vaccin si test la intrare pe stadion mi se pare normal ca si testul sa fie gratis, nu doar vaccinul.

    0
    0
    1. Pai era oferit gratuit testul,platit de catre club,daca am fi avut acces pe stadion…Simplu…Cat despre vaccinare,este alegerea fiecaruia….Nu facem aici apologia subiectului..Este strict alegerea personala…Tabu!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button