Liga a 2-a

După 6 ani, Rapidul se întoarce în Liga 1! Mioveniul și-a asigurat prezența la baraj, unde speră să ajungă și Călărași, Csikszereda sau Poli după ultima etapă!





Rapid este a doua echipă de Liga 2 promovată direct în Liga 1 în acest sezon! Și-a asigurat matematic acest drept, înaintea partidei cu U Craiova 1948 SA. A beneficiat de rezultatul confruntării dintre ASU Poli și CS Mioveni, terminată la egalitate, scor 2-2.

Formația lui Alexandru Pelici nu mai poate detrona Rapid de pe locul 2, când mai are de disputat un singur meci din acest play-off. Era obligată să învingă pe Bega, pentru ca verdictul să se decidă în ultima etapă. Din angrenajul Rapidului fac parte și arădenii Cătălin Hlistei și Amir Jorza, dar și foștii utști Horațiu Moldovan, Octavian Ursu și Alexandru Ioniță.

Luni, 17 mai 2021

Dunărea Călărași – Csickszereda Miercurea Ciuc 0-2

/ Sandru 51 – autogol, Rotar 61

ASU Poli Timișoara – CS Mioveni 2-2

Ivanovici 15, Ignea 55 / Vereș 26, Garutti 76

Luni, 17 mai 2021, ora 21.00

Rapid – U Craiova   1-3

Ad. Bălan 62 (pen.) / Cl. Bălan 20, 45 și 68

Clasament

 

Ultima etapă (22 mai 2021): Mioveni – Rapid, Miercurea Ciuc – ASU Poli, U Craiova – Călărași.

Turul barajului de menținere în Liga 3-a: Comuna Recea – Unirea Slobozia 2-0. Au marcat: Adrian Balha (71) și Gabriel Oiță (90+2′). Returul se joacă pe 22 mai, la Slobozia.

 

Un comentariu

  1. Numai privind la acest Rapid ,cu ,,vagoane ” de clasa a treia ,și bănci de lemn ,citește jucători de care au vrut să scape alții ,ne dăm seama de progresul în primenirea lotului la UTA . Nu se vede cu ochiul liber ,dar comparația exista. !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button