UTA Arad

Ciobotariu: „Meritam să câștigăm, vom trata cu mare seriozitate barajul!” Tamaș: „Per ansamblu, am avut mai multe ocazii”





FC Voluntari și UTA au remizat, 0-0, în ultima etapă din play-out-ul Ligii 1. Ilfovenii au ratat mai multe ocazii importante pe parcursul jocului, însă și arădenii puteau puncta la ocazia mare a lui Neluț Roșu și, mai ales, la penalty-ul ratat de Ioan Hora.

Până la urmă, nici rezultatele indirecte nu o ajutau pe Voluntari, care ar fi rămas pe loc de baraj și dacă ar fi bătut-o pe UTA azi. „Cred că meritam să câștigăm, am făcut un joc foarte bun, în special pe faza ofensivă. Ne-am creat foarte multe situații și independent de ceea ce s-a întâmplat în celelalte partide, mai ales la Viitorul cu Astra, noi ne-am dorit să câștigăm acest joc. Vom trata cu mare seriozitate barajul, pentru că ne dorim foarte mult să rămânem în prima ligă și în sezonul următor. Emoții sunt pentru că nu se știe niciodată, în fotbal se poate întâmpla orice, așa că vom trata cu responsabilitate partidele, indiferent de adversar. Am urmărit meciurile din play-out-ulu Ligii a 2-a și dacă îi tratezi cu indiferență, se poate întâmpla orice. O să ne pregătim foarte bine, timp avem la dispoziție. Sunt 10 zile până la primul meci, vom avea aceeași determinare ca cea din jocul de astăzi”, a spus Liviu Ciobotariu la finalul confruntării cu arădenii.

Și Gabriel Tamaș a vorbit despre egalul remiza albă cu UTA. „Pe corecte, am început puțin cam slab meciul, au avut o ocazie mare, apoi și un penalty în repriza a doua. Dar, per ansamblu, cred că am avut mai multe ocazii decât ei și meritam să câștigăm. E păcat, dar am înțeles că nici celelalte rezultate nu ne ajutau. Ăsta e fotbalul, mergem înainte, trebuie să ne pregătim bine acum și să batem la baraj. Sper să nu fie nici acum vreo surpriză, dar nu se știe niciodată, pot prinde o zi extraordinară în care le intră totul și nouă nu ne intră nimic, cum a fost astăzi. Nu poți să știi, nu mai e fotbalul acela în care o echipă bate totul. E în joc soarta unui club de fotbal, noi mergem acolo și vom câștiga, nu ne putem gândi că pierdem” a declarat capitanul ilfovenilor.

FC Voluntari va înfrunta la baraj formația care încheie pe locul 4 play-off-ul din Liga a II-a. În funcție de rezultatele din ultima etapă, pe acea poziție pot încheia CS Mioveni, Dunărea Călărași sau FK Csikszereda.

FOTO: Claudia Carp









4 comentarii

  1. Adevarul ca Ciubotariu,cam are dreptate…Ratare imensa a lui Nelut Rosu,ratare de penalty Hora,Denis Rusu(bietul copil,doar el ar putea sti ce este in sufletul sau),apoi Buhacianu a mai facut si el o floricica fara rost,ramas singur cu portarul… dar pentru asta nu ii critic,pe niciunul de aceasta data…Se intampla oricui,dar macar ai fost acolo,la poarta adversa,periculosi…Din pacate,sistemul nostru s-a cam dereglat cu accidentarea lui Mode si al lui Miculescu…
    In rest,sansa si norocul,Fortuna si Zeita fotbalului,numita Florin Iacob,a tinut cu noi(si) de aceasta data,pentru ca in ultimele minute,ne-au asaltat total,ca la Plevna…Arbitraj pro UTA 60-40%,putin iritant pentru Voluntari,dar in general foarte bun..Noi cate am avut de un asemenea fel,la o adica?
    Numaram ultimele minute apoi celelalte,de prelungire….4 minute,cat o viata de suporter….
    Iar si din nou…FELICITARI MAXIME UTA!!!!

    0
    0
    1. pro uta?ai vazut cornere clare neacordate ?e inadmisibil sa nu vezi corner la.lobul lui buhaceanu care era gol.adrian.ilie daca nu o scotea.de.sub bara!cred ca uta a jucat prea relaxat daca erape.bune.meciul.cred ca bateam.lejer la.2.goluri diferenta asa.i am lasat sa spere.si au prins.tupeu!toti merita sa bata uta dar putini au reusit sezonul asta ma.refer.la.ei acasa!

      0
      0
  2. Antrenori pentru când plouă. Așteaptă pe margine să o mai încurce unul și altul. Nu a început nicăieri un proiect viabil.A jucat fotbal ,adică este peste Petrea ,săracul de la FCSB,care având și el două idei le-a vândut cu personalitate cu tot. Am subliniat flerul lui Meszar ,care vrea sa atașeze de club un antrenor de proiect Daca iese sau nu vom vedea. Deocamdată e la jumătate de drum. BAFTA !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button