Arhivă articole

„Studenta” Liliana Dragomir e campioană balcanică la alergare montanăCâmpulung Moldovenesc a găzduit zilele trecute ediția a 13-a a Campionatului Balcanic de alergare montană pentru juniori I şi seniori. La start s-au înscris 64 de sportivi din șase țări (Ucraina, Turcia, Slovenia, Republica Moldova, Bulgaria și România), iar „tricolorii” au avut o evoluție foarte bună.

Printre medaliaţi şi remarcaţi s-a numărat și sportiva legitimată la CS Universitatea Arad, Liliana Maria Dragomir, care a încheiat pe locul cinci întrecerea feminină, cu timpul de 1:14:05.62, dar a fost medaliată cu aur pe echipe, alături de colegele din naţională, Mădălina Florea (fostă atletă la CSU Arad şi câştigătoare a probei individuale), Ingrid Mutter – medaliată cu argint şi Denisa Dragomir, ocupantă a locului patru.

La individual, atleții români au cucerit cinci medalii, dintre care una de aur, două de argint și două de bronz, iar în clasamentul general pe națiuni, România s-a clasat pe primul loc, urmată de Turcia şi Slovenia. În total, punând la socoteală şi echipele, România a cucerit nouă medalii, câte trei de aur, argint și bronz.

FOTO: Liliana Maria Dragomir (facebook)

0
0
loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.