UTA Arad

Utiștii Rusu și Isac, printre cei mai bine cotați fotbaliști care se încadrează în regula Under și din vară





David Miculescu a fost cel mai bun junior al UTA-ei în play-outul Ligii I, dar conform transfermarkt.ro, Denis Rusu își păstrează supremația în „alb-roșu” când vine vorba despre cote. Mijlocașul lateral împrumutat de la Șoimii Lipova până la finalul stagiunii valorează 350 de mii de euro și e în topul național al fotbaliștilor eligibili pentru regula U21 și în sezonul 2021 – 2022 din Liga 1. Damian Isac (250 de mii de euro) e și el acolo, în timp ce Miculescu e cotat, deocamdată, la 150 de mii de euro, dar valoarea sa va crește la următoarea actualizare a valorilor pe transfermarkt.

FCSB domină clasamentul celor mai valoroși jucători U21!.Nu mai puțin de cinci fotbaliști de la echipa finanțată de Gigi Becali au prins topul. De partea cealaltă, Universitatea Craiova are trei jucători, UTA, doi, iar campioana CFR Cluj doar unul. Iată și clasamentul celor mai valoroși fotbaliști născuți după data de 1 ianuarie 2000, care vor fi prinși în regula Under pentru campionatul Ligii 1, ce începe pe 17 iulie.

Octavian Popescu – FCSB – 700.000 euro

Vladimir Screciu – Universitatea Craiova – 600.000 euro

Ștefan Bairam – Universitatea Craiova – 550.000 euro

Claudiu Petrila – CFR Cluj – 400.000 euro

George Cîmpanu – Universitatea Craiova – 400.000 euro

Ovidiu Horșia – FCSB – 400.000 euro

Ovidiu Perianu – FCSB – 350.000 euro

Denis Rusu – UTA ARAD – 350.000 euro

Cristian Dumitru – FCSB – 300.000 euro

Damian Isac – UTA – 250.000 euro

Robert Ion – FCSB – 250.000 euro

Marco Ehmann – Dinamo – 250.000 euro

Din păcate, Denis Rusu are șanse minime să continue la UTA și asta pentru că Șoimii Lipova nu s-a înțeles cu gruparea fanion a Aradului pentru o cedare definitivă. FC Argeș, FC U Craiova și CFR Cluj sunt echipele care se vor bate, probabil, până la capăt pentru semnătura fotbalistului care a marcat două goluri și a reușit tot atâtea assisturi în contul „Bătrânei Doamne” în sezonul ce se încheie astăzi pentru arădeni.

29 comentarii

  1. Urat din partea celor de la Lipova. UTA i-a ajutat cu multi jucatori in ultimi ani. Sper ca vor inceta astfel de colaborari, cel putin o perioada.

    0
    0
    1. UTA nu a ajutat pe nimeni, doar si-a imprumutat CONTRACOST jucatorii de care NU MAI AVEA NEVOIE. La Lipova nu au ajuns neaparat jucatorii care au fost doriti iar pentru fiecare s-a platit o suma de imprumut pentru fiecare an. Mai mult, Lipova a cumparat definitiv jucatori de la UTA, cum este de exemplu Victor Pruna. In schimb, Rusu a fost imprumutat 1 an la UTA cu titlu GRATUIT, si a primit un salar pe jumatate cat ceilalti juniori din lot si a contribuit la ramanerea echipei in primul esalon cu cele 2 goluri si doua pase de gol.

      0
      0
      1. Lipovane, numa’ voi ati ajutat pe toata lumea, de aia nu ati avut jucatori sa treceti barajul de promovare. Lasa-nee, lasa-nee

        0
        0
        1. Nici daca pun bani impreuna toate cele 4 cluburi de Liga a treia, nu cred ca pot sustine o echipa in Liga a doua, cu o serie de 20 de echipe, cu deplasari de multe sute de kilometri cu autocarul, ca de unde bani de avioane?

          0
          0
      2. Eu sint simpatizant al celor de la Lipova…de mult timp. Daca Rusu nu venea la UTA- a venit…intamplator- nu ar mai fi avut nici o cota, s-ar fi dezvoltat mult mai greu. Asta , pentru Lipova nu conteaza.,…se pare. dar Dumnezeu….nu bate cu bata,…ci cu pierderi de baraje. Se putea negocia, fara patimi, fara a incerca sa exploatezi cea ce UTA a facut ( cresterea de cota).Rusu nu este un jucator capital pentru UTA iar, departe de casa …nu se stie ce se va alege de el.

        0
        0
        1. Repet, UTA nu a dorit sa-l cumpere, doar sa aiba 50% drepturi, deci nu a fost o negociere, Lipova nu a cerut o suma de bani anume, a spus doar ca vrea sa-l vanda si sa pastreze o cota de transfer ulterior. Inainte de transferul la UTA , Denis era pe lista de achizitii ale celor de la Botosani, Sepsi, U Craiova si Debrecen. Nu este aradean, este din Bihor, si poate ca nu va fi asa departe de casa nici din vara incolo. Rusu nu este capital pentru UTA dar daca luam punctele obtinute din golurile lui si cele doua pase de gol, astazi UTA era pe loc retrogradabil direct.

          0
          0
          1. 1) Informația oferită de tine, nu este reală: UTA a oferit 50% + o sumă de bani.
            2) Evident că Lipova are dreptul să ceară cât vrea sau să negocieze cât vrea. Dar e de bun simț să oferi oamenilor un răspuns. Când în afaceri nu lași loc de bună ziua, în timp vei avea de pierdut.
            3) Afirmația că fără Rusu, UTA era la retrogradare e logică de grădiniță. Așa putem spune că fără golurile lui Lewandowski, Bayern era pe locul 9. Să nu cădem în penibil. Dacă nu era Rusu, era alt jucător; poate avea contribuții mai multe, poate mai puține, nimeni nu poate spune asta.

            0
            0
          2. Ce a încercat sa ți se explice și ce ai înțeles…
            Localitatea din BH este mai aproape de județul Arad decât ale echipelor doritoare!
            Corect … însă UTA juca cu alt jucător in locul lui – ca doar nu juca in 9 jucatori de câmp- și poate acela avea un randament mai bun! Cred ca ai priceput acuma! Multumesc!

            0
            0
  2. Întotdeauna echipele din Arad au fost cei mai mari dușmani ai UT-ei.Aduceți-vă aminte când Strungul dădea meciuri la Poli, FC Bihor, etc și cu UTA trăgeau ca nebunii. În cazul de față, sunt foarte curios cum va evolua D Rusu, jucător total lipsit se asumarea responsabilității și excelează doar la simulări, lucru inadmisibil pt un tânăr de 20 ani care este la început de carieră. Să fie sănătos și el și Lipova. Dacă citiți declarația antrenorului de la Lipova după barajul pierdut, vedeți că el se plânge de lipsa jucătorilor de atac care nu știu obține penalty-uri sau lovituri din zona careului și atunci vă dați seama de unde a învățat Rusu stilul ăsta păcătos. Vă dați seama ce valoare are acel antrenor, care se bazează doar pe fentarea arbitrilor și fotbalului în sine. Și ne mai mirăm că ratează a treia promovare consecutivă.

    0
    0
    1. Antrenorul de la Lipova vorbea de duelurile 1 la 1, de jucatori capabili sa faca acest lucru ca sa obtina un avantaj cinstit, nu sa simuleze cum vad ca ai inteles tu. Asa a fost Denis Rusu la Lipova, i se lasa libertate de actiune ca sa aiba oportunitati de a finaliza, lucru ce la UTA i-a fost ingradit mult cu sarcini defensive dupa acele meciuri reusite. Probabil a avut prea multe reusite si se dorea sa nu iasa asa mult in evidenta fata de ceilalti coechipieri din atac, platiti si de 10 ori mai bine.

      0
      0
      1. Te pomenești că o fi Messi și nu ar trebui să facă faza defensivă?! E o diferență între fotbalul de amatori și cel de Liga 1. Dovadă faptul că după câteva meciuri în care ”a luat ochii”, toți antrenorii și adversarii s-au prins că Denis Rusu are în bagaj doar o singură mișcare cu adevărat periculoasă: intratul în interior pe piciorul stâng. Odată ce și-au luat măsurile astea, s-a terminat și cu panica stârnită de acțiunile lui Rusu. Ăsta e motivul pentru care n-a avut realizări. Atâta timp cât jucători de cel mai înalt nivel mondial care joacă în poziția aia fac faza defensivă (apropos, dați-mi un exemplu de jucător de bandă din fotbalul mare care nu face faza defensivă) e ridicol și penibil să pretinzi ca un junior din fotbalul românesc să fie scutit

        0
        0
          1. Cine se mai oboseste sa ii raspunda lui Lipovan. Nu are rost. Lipovane, tati, fii sanatos si lasa-neee; du-te scrie si socializeaza in grupurile voastre de lipoveni, lasa-ne pe noi utisti in durerea noastra..

            0
            0
  3. Din pacate este rezultatul cancerului din fotbalul romanesc: finantarea din bani PUBLICI.
    Ne trezim cu „conducatori” de cluburi, agreati politic, care gestioneaza dupa bunul plac acesti bani PUBLICI. Pentru ei este mana cereasca vanzarea jucatorilor; dupa bunul lor plac. De multe ori in spatele acestor „vanzari” se afla de fapt bani negri, neimpozabili.
    Atunci cand vom intelege ca si cluburile de fotbal ar trebui sa fie organizate ca SA-uri si nu ONG si in special conduse de un consiliu de administratie, vom face un prim pas important spre un sport mai „curat”
    PS
    Sper ca si conducatorii UTA sa constientizeze ca astazi avem un meci de 400.000 EUR, adica echivalentul aportului scriptic al Primariei Arad sau al celor 2 sponsori principali pentru un sezon intreg.
    UTA – VICTORIE!

    0
    0
    1. Tocmai ca sunt bani curati, cinstiti, obtinuti dupa ani de munca. In Denis s-au investit aproape 20 de mii de euro in cei 2 ani dupa ce a fost cumparat de la LPS Oradea si este bine ca vor fi recuperati banii din vanzarea lui si toti vor ajunge in bugetul clubului din Lipova, nu mai se impart cu alt club, pe sistemul de la clubul fanion al Aradului.

      0
      0
      1. O sa vedeti …cite sute de mii de euro…o sa scoateti. Pasarea …malai viseaza ! Nici unul de varsta lui, nu costa peste 10 mii euro si nici voi nu „ati investit” in el…cum ne spuneti 20 mii euro. sa fim seriosi !

        0
        0
        1. Patronul de la FC Arges a oferit 100 mii de euro dar probabil ca nu se pricepe. Eu cred ca macar 50 mii si 10% dintr-un transfer ulterior s-ar putea obtine si ar fi bine pentru clubul din Lipova.

          0
          0
          1. Boss, Argesul nu are patron…hahahaha. Ii club sustinut de autoritati in proportie mare. Esti pe alta planeta

            0
            0
    1. Nici vorba, stiu si eu ce stie tot orasul Lipova. Pop nu a dorit sa-i faca rau lui Denis, de aceea nu a dorit sa spuna nimic. Si bine a facut, are timp sa o faca dupa meciul de astazi in care sa speram ca-l vom vedea pe Denis, dar sincer, eu nu prea cred ca va fi folosit.

      0
      0
      1. A facut bine ca nu a declarat nimic? Boss, esti pe alta planeta. Pai mah baiatule, putea sa fie diplomat in declaratii. Pai Denis si ai lui citesc ziarele, site-uri, nu sunt rupti de realitate. Cum poti sa spui ca asteapta sa se termine tot? Mentalitate de presedinte de club de amatori

        0
        0
  4. oameni buni in fotbal e multa mizerie va spune cineva din fenomen,nu da-ti in oameni care pun suflet si genereaza fotbal,pun o intrebare cine-l impresariaza pe denis rusu si prin ce impresar are oferta de la arges,poate ne spune radu pop? haideti sa gandim pe fond nu efectul

    0
    0
  5. Creșterea în forma sinuoasă a lui Miculescu ,l-a titularizat pe Rusu ! Miculescu era de rămas 90 de minute !! Plecat pe la alții joaca 10 minute , și lasă loc unui consacrat. A ajutat ,dar se impune alte variante la atac. Apoi ,iată cum a dispărut ,,celebrul” Haita !! Postul lui e de Malele. Nu-l avem . Nu înseamnă că în pregătiri nu poate fi căutat ceva asemănător !!

    0
    0
  6. Inainte sa vina la UTA Rusu era aproape anonim fiind slab ofertat……clubul la repus in lumina reflectoarelor primului esalon…..ia dat sanse sa joace…..practic la resetat….dar a gresit ca nu a riscat o negociere definitva pentru cumpararea lui atunci la inceputul campionatului……

    0
    0
  7. E clar ca nu sa dorit niciodata achizitionarea celor 2 jucatori imprumutati( la Tescan nu mai e cazul, daca si-l doresc il iau gratis). Daca in cazul lui Albu se stia pretul inca de la inceput, in cazul lui Rusu oferta nu mi se pare una realista. Daca se oferea 10000€ si 50 % dintr-un viitor transfer inca din vara cand a fost adus jucatorul sunt sigur ca cei de la Lipova acceptau. Insa acum sa oferi acesti bani pentru un jucator pe care l-ai adus la cota de 350000€ mi se pare o gluma proasta.

    0
    0
  8. Și lui Denis Maneran i-a expirat contractul cu U Cluj ar putea fi o soluție foarte bună mai ales ca e si arădean.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button