UTA Academie

Juniorii utiști, victorioși pe Bega în derby-urile Vestului fără gol încasat!





Juniorii Academiei UTA au avut parte în intermediară de derby-urile Vestului în Liga Elitelor. Ambele grupe „roș-albe” au evoluat pe Bega și ambele s-au întors cu victorii, pentru UTA U 17 însemnând o confirmare a poziției secunde, de calificare la turneul semifinal.

„Poker” utist la Under 19

Jucătorii de la U19 au câștigat prima întâlnire a zilei de la Baza Sportivă Nr. 2. Bortiș a deschi scorul în minutul 31, după un corner executat de Andrieș, iar câteva minute mai târziu Onișor a centrat, iar  Monea a făcut 0-2. În repriza a doua, imediat după reluare, Mercioiu este faultat în careu, iar Andrieș a marcat din penalty. Ultimul gol al partidei, cel de 0-4, a fost marcat de Mercioiu dintr-o lovitură liberă indirectă.

Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Alexandru Țamboi au aliniat următorul prim unsprezece: Roșca – Cleuță, Popa, Bortiș, Puta, Andrieș, Onișor, Dănilă, Rotea, Mercioiu, Monea. Au mai intrat Ronai, Iurasciuc, Cira, Domide (foto) și Maxim.

Șerengău a decis duelul strâns de la Under 17

Meciul de la U17 a fost mai aprig, cu o miză în plus pentru utiști, care sunt urmăriți din spate de AFK Csikszereda pentru poziția a doua din clasament. În prima parte a lipsit golul, dar nu și ocaziile de partea UTA-ei. Dramatismul a continuat și în partea doua a meciului, mai ales că „roș-albii” au suferit la finalizare. Golul izbăvitor a venit în minutul 81 din bocancul lui Șerengău (foto) care a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, din poziție centrală. 0-1, rezultat final.

Dinu Donca, Adi Ungur și Ștefan Boros au început cu: Blaga – Sarkozi, Pele, Roșu, Codrea, Șerengău, Bulza, Pop, Nagy, Mihai, Pășcălău. Pe parcurs au mai intrat: Popa, Bokse și Lingurar, rezerve fiind Malița, Opriș, Varga, Botoroagă și Boiț.

UTA U19 urcă pe locul patru în clasament, având șansa în ultimul meci al sezonului regular să treacă, în cazul unei victorii la scor, pe podium. UTA U17 are nevoie de cel puțin un punct pentru a fi sigură de locul 2, care o trimite în fazele finale. În ultima etapă, sâmbătă, la Arad, vine CFR Cluj.

2 comentarii

  1. Are balta peste,mult mai mult decat la Hagi,in mare deriva momentan,atentie doar ce faceti cu ei!Bravo,succes!Va rog din suflet sa nu-i mai risipiti….Ma incanta faptul ca joaca niste copii,sub varsta grupei….Nu am jucat in viata mea la pariuri,dar bag mana in foc,daca sunt bine gestionati,vom mai auzi de cate un Nagy,Serengau,Bokse(asta e rau,al naibii,obraznic in sensul bun,tupeist,polivalent strengarul acela,dispus pe orice post… si ii prevad un viitor mare,un copil care face naveta,de la Zimand si nu oboseste absolut niciodata,doar smecher,vioi,imi place enorm de el)..Atentie si la Pascalau…care din 2 ocazii posibile marcheaza 3 goluri..De asta este nevoie maxima…Iar si din nou,repet!!!!Grija mare conducere,ce faceti cu ei…Nu cumva sa auzim ca vor fi iar dizolvati….

    0
    0
  2. Marș Giro ,i-ați viteza,nu ești consecvent in comenturile tale!Saptamina trecută spuneai ca e nu știu cum la academie ,ceva ,gen ,praf!
    Te-ai luat de Nelu Târgoviște ,te iei de toată lumea !
    Veziti de treaba ta nu mai arunca cu noroi,sau ești sub alte influente cind scrii….?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button