UTA Arad

Juniorul Negoescu a trăit bucuria debutului în Liga 1: „O zi specială pentru mine, o zi fericită pentru noi toți cu acest loc 8”





UTA a ajuns la 34 de jucători folosiți în primul său sezon de Liga 1 după o pauză de 12 ani. Ultimul fotbalist care a îmbrăcat tricoul „roș-alb” în acest campionat este Claudiu Negoescu, care a intrat pe teren la Voluntari în minutul 90, în locul lui Dennis Rusu. Fotbalistul de 18 ani a apucat să aibă o acțiune rapidă cu mingea la picior, dar a fost faultat de Ricardinho la 35 de metri de poarta Voluntariului. „Cred că dacă aș fi trecut acolo puteam crea pericol. Aveam culoar bun, dar și colegi bine demarcați, puțini jucători adverși în zonă și cred că echipa mea putea înscrie la acea fază. Una peste alta, mă bucur că am debutat în Liga 1, e o zi specială în viața mea, pe care nu o voi uita niciodată. Nu contează că am jucat două-trei minute, e un început pentru mine, îmi dă putere să muncesc și mai mult și sunt sigur că sezonul viitor Mister îmi va da șanse. Îi mulțumesc că mi-a oferit bucuria primului meci în Liga 1, azi mă mai gândesc la familia mea, dar și la impresarul meu, Cătălin Sărmășan, care mă susține necondiționat”, spune Negoescu.

De meserie mijlocaș dreapta, tânărul utist a fost folosit în stânga de Balint. „Mister mi-a dat câteva repere, mi-a spus să joc simplu și să fiu curajos, până la urmă era important să obținem un rezultat bun și un loc cât mai bun. Am terminat pe locul 8, deci este o zi fericită pentru noi toți. Emoțiile cred că mi le-am controlat bine, până la urmă fotbalul e același la fiecare nivel”, a adăugat „Nego”.

Crescut de FCSB, mijlocașul lateral născut pe 23 martie 2003 a semnat cu UTA în urmă cu doi ani, după ce a ratat un transfer la Spal, în Italia. În această iarnă, se părea ca va pleca, totuși, în Italia, dar la Sassuolo, iar arădenii vor încasa în jur de 40 de mii de euro pe el, dar mutarea nu s-a mai făcut. În prezenta ediție a Ligii Elitelor, Claudiu Negoescu are la activ 19 goluri și se pregătește cu prima echipă de mai bine de două luni de zile.

Galerie FOTO de la FC Voluntari – UTA 0-0, semnată Claudia Carp

6 comentarii

  1. Da,stim si il urmaresc cu mare interes si placere pe Negoescu,foarte bun marcator….la U 19….dar mai sunt pe acolo si altii,promitatori,chiar si la grupe mai mici…
    Sper ca in curand,cat de urgent,politica asupra juniorilor,din partea conducerii,persoanele care gestioneaza Academia UTA,sa se schimbe major….De ce sa-mi vand niste giuvarere neslefuite,talente absolut clare,la o varsta frageda,la pret de nimic de 20-50.000Euro???
    Bine…Daca s-a tot spus ca Apostu are monopol de jucatori la UTA,nu e rau ca sunt si unii reprezentati de catre altcineva,doar ca la Sarmasan,transferurile nereusite,depasesc cu mult pe cele reusite..Alt subiect,alta tema….In rest,cu toata stima,doar maruntisuri,probabil comisioane,copii pe care i-a reorientat inapoi,spre cluburile de unde au plecat,cu preponderenta deveniti liberi,sau mici imprumuturi….Bani sa-i iasa lui….Seiful sa fie plin….

    0
    0
    1. Propun clubului UTA niste jucatori africani, care sunt tineri,foarte talentati,rapizi si in primul rand constanti (joaca 90 de minute,meci de meci) .O sa spuneti ca poate sunt scumpi,dar daca tot se merge pe mana lui Bogdan Apostu,se poate face o oferta de bani mica clubului de unde provin, dar trebuie spus cluburilor, ca vor primi un procent de 60-70% dintrun eventual transfer.
      Chiar propun un jucator de 18 ani,care,sunt sigur,peste 2 ani se va vinde cu peste 10 milioane de euro.
      Oare noi aradenii suntem mai prosti decat moldovenii de la Botosani, care au o strategie foarte buna cu jucatorii straini si patronul lor face bani prin aceasta politica impusa clubului.Deci sa revenim la ale noastre…….
      Luis Miquissone,mijlocas,25 ani,Simba,Mozambic
      Godwin Aguda,atacant,23 ani,Rivers United,Nigeria
      Makabi Lilepo,atacant,23 ani,AS Vita Club,Congo DR
      Tshibangu Isaac,atacant,18 ani,Mazembe,Congo DR
      Notati undeva Tshibangu Isaac si vorbim peste 2ani.
      Acest lucru este valabil si pentru Catalin Sarmasan ,in cazul ca Bogdan Apostu nu o sa vrea sa se implice.Felicitari ,Negoescu,sper ca anul viitor sa fii golgheter la UTA.

      0
      0
    1. E asa o bucurie cand debuteaza cate un junior la prima echipa si pe prima scena a fotbalului romanesc. Inseamna ca UTA pune accent pe academie si asta e pilonul unui club de fotbal stabil si sanatos. Pana la urma e combinatie intre a aduce fotbalisti valorosi cat iti permite bugetul si a promova din propria pepiniera. Sper sa mai vad initiative de genul “Aradul se imbraca alb-rosu”, este o mandrie

      0
      0
  2. are calitati trebuie incercati mai mult sunt vreo 3sau 4 juniori care ar fi dat mai bine cu capul cum a dat albu nemarcat peste poarta…albu rosu continua sa dezamageasca nepermis de multe gafe pt liga 1 dezastruos pot sa spun e ok oricine poate rata dar cand esti nemarcat in 6 metri si dai peste poarta inseamna ca esti nepregatit e ridicol pt fotbal!la fel hora la penalty ok poti rata dar se invata la juniori ori dai tare la firul ierbii ori dai sub bara e nepermis sa dai la nivelul mainilor portarului se invata la juniori…

    0
    0
  3. La cate nereușite a avut echipa ,ce mai contează inca doua ??La 11m ,așa e ,se bate tare,ca distanta cu secundele ,să pună în dificultate maxima portarul. Acum și Messi mai greșește. !! Locul 8 e prea mare sa mai privim la amănunte. Dar daca e sa o facem ,m-aș uita la o ieșire a lui Mode sau ce părea o accidentare sau chiar epuizare la Miculescu.Am vrut la Petre sa fie putut privi la TV ,fata transfigurată de efort a lui Miculescu.Nu a ezitat să lase deoparte relaxarea păguboasă și să arate că joaca la UTA. Valabil și pentru Negoescu ,căruia îi dorim bafta și sănătate ,că timp are !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button