Alte sporturi

Triatlonul Proactivi trece la un alt nivel: Webasto s-a alăturat proiectului iniţiat de Sorin Mîneran





A început timid, cu 74 de participanţi, dar a crescut de la an la an (105 sportivi, ediţia 2 şi 225, ediţia 3) şi devine un reper pentru pasionaţii de sport. Meritul este al lui Sorin Mîneran, multiplu campion naţional de maraton, care a crezut în proiectul Triatlonul Proactivi. Împreună cu colegii de la AS Proactivi pentru viitor – Constantin Gabriel Mîneran şi Sebastian Ţepurică – şi având susţinerea Consiliului Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, dar şi a Primăriei Ghioroc, competiţia a câştigat adepţi, intrând în calendarul Federaţiei de specialitate. Şi pentru ca nu doar sportivii de performanţă să poată participa, au fost gândite două probe: Sprint (750 metri înot, 20 km ciclism şi 5 km alergare) şi Olimpic (1,5 km înot, 40 km ciclism şi 10 km alergare), cea din urmă având şi categoria ştafetă. Înscrierile pentru ediţia cu numărul 4, care va avea loc la Ghioroc pe 7 august, sunt deschise până pe 2 august pe site-urile: Proactivi.eu şi Linia de sosire.
„Ne dorim să depăşim ca număr de participanţi ediţia de anul trecut, competiţia având caracter internaţional şi datorită premiilor tentante puse la bătaie. Deja au confirmat prezenţa campionii României şi Ungariei la triatlon, dar şi campionul european Under 23, un atlet din Ungaria. Pentru ediţia din acest an avem şi sprijinul Asociaţiei „Mobilizează-te”, condusă de prof. Gabriel Iazbinsky.
Webasto – sponsor principal
Succesul de care s-a bucurat primele ediţii ale Triatlonului au făcut ca la ediţia cu numărul 4 să se alăture proiectului compania Webasto, lider de piaţă în domeniul componentelor auto, care a devenit sponsorul principal al evenimentului lunii august în sportul arădean. Astfel, din acest an, competiţia se va numi: Triatlonul Proactivi by Webasto.
„Mulţumim companiei Webasto pentru încredere şi suntem convinşi că, împreună, vom ridica nivelul competiţiei, sperând chiar la includerea acestuia, în viitor, în calendarul Federaţiei Internaţionale. Mulţumiri şi celorlalţi sponsori care sunt alături de noi: Ascent Group, Tracon Electric, BNB, TP Real Estate, SIS Events şi Promun” – a mai spus Sorin Mîneran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button