Arhivă articole

A fost seara bucuriei, dar ce urmează la Graniță? Primarul Ban oferă garanții pentru Liga 3-a: „Mândru de băieții mei, sunt sigur că ne vom descurca și mai sus!” + FOTODupă 16 ani, orașul Curtici respiră din nou aerul Ligii a 3-a. Fără a avea ca obiectiv promovarea la începutul Turneului de desemnare a campioanei județene, Frontiera s-a dus până la capăt și ce capăt.

În minutul 82 al returului barajului cu FC Hermannstadt II, oaspeții conduceau cu 3-1, dar „alb-albaștrii” au avut puterea să mai înscrie de două ori din faze fixe, având în Avrămuțiu un adevărat erou.

Anca: „E greu, dar nu imposibil să ne capacităm pentru Liga 3-a”

La 3-3, Radu Anca simte din nou fiorii unei promovări în Liga 3-a după cea cu UTA din 2015, din postura de antrenor secund. „Sper să nu fiu dat afară și acum, cum s-a întâmplat atunci la UTA (n.a. zâmbește). Avem timp să ne punem la masă, să vedem ce vom face în continuare. Această promovare e istorică pentru Curtici, vom rămâne în istorie, le-am spus și băieților acest lucru înainte de meci. Am făcut egal, nu am câștigat, dar rezultatul ne-a avantajat. E foarte greu să ne capacităm pentru Liga a III-a având în vedere lotul pe care îl avem, unul cu o medie înaintată de vârstă. E greu, dar nu imposibil. Pentru Liga a III-a aș avea nevoie de minim trei antrenamente pe săptămână, dar de multe ori, ambiția și determinarea bat talentul și de multe ori la acest capitol se face diferența, mai ales în eșaloanele inferioare. Dacă ai atitudine și determinare, poți face față oricărui adversar. Conducerea a fost alături de noi, sponsorii la fel, ne-au ajutat și în deplasarea de la Sibiu, le mulțumim și-i așteptăm și în Liga 3-a alături de noi”, a precizat „principalul” curticenilor, care-l așteaptă din nou la echipă pe ajutorul său, Radu Mocuța , care a făcut un pas în spate pe motive de ordin personal.

Ban: „Cel mai palpitant meci pe care l-am trăit în calitate de primar, sper să facem cinste județului Arad și în Liga a 3-a”

Odată cu promovarea în eșalonul terț, „Fronti” poate fi asemănată și cu un cartof fierbinte în mâna autorităților locale. Totuși, astăzi, bucuria primarului orașului a fost sinceră. „O surpriză foarte plăcută. Sincer, în timpul campionatului ne-am așteptat să ne batem pentru promovare, având în vedere campionatul pe repede înainte și pandemia, apoi totul a fost foarte rapid. Sunt mulțumit și mândru de băieții mei, îi voi susține împreună cu conducerea clubului, avem și câțiva sponsori, sperăm să avem și mai mulți și mergem în Liga a treia. A fost cel mai palpitant meci pe care l-am trăit în calitate de primar, a fost un sentiment aparte, nu pot să-l descriu în cuvinte, cred că ar fi greu pentru orice să-și exprime bucuria. Mă bucur pentru băieți, au luptat, merită victoria, felicit și echipa adversă pentru că au tras tare. Ei fiind mult mai sus decât noi, ne-au tratat probabil cu ușurință și la ei acasă, dar au văzut că nu e de joacă cu agricultorii de la Curtici. Iar aici le-am demonstrat că se poate, le-am demonstrat suporterilor noștri și sper să facem cinste județului Arad în Liga a 3-a.  Pentru Curtici, prezența în Liga a treia înseamnă un pas înainte după foarte mulți ani de zile, aproximativ 20 de ani, am mai jucat baraje dar, din păcate, nu ne-am calificat. Orice rectificare bugetară este foarte dificilă, nu doar pentru fotbal, deoarece orașul Curtici are foarte multe investiții și din fericire avem și foarte multe fonduri europene, dar sunt sigur că ne vom descurca. Sunt sigur că vom avea și sponsori care să fie alături de noi, nu ne lăsăm, dacă am ajuns până aici nu o să dăm cu piciorul unei asemenea ocazii”, a spus Bogdan Ban.

Dacă fotbaliștii și stafful tehnic intră într-o binemeritată vacanță începând de mâine, președintele Sorin Grec va avea parte de zile pline pentru întocmirea dosarului de licențiere pentru Liga 3-a, dar și demararea negocierilor cu fotbaliștii doriți la Graniță.

Galerie FOTO de la meciul de astăzi, Frontiera Curtici – Hermannstadt II 3-3

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.