Fotbal judeteanFrontiera Curtici - arhivă liga 3

Avrămuțiu, eroul Frontierei în returul barajului cu Hermannstadt II: „ Aici am crescut ca fotbalist, mi-am dorit enorm această promovare”





Remus Avrămuțiu a fost eroul Frontierei Curtici în returul barajului cu Hermannstadt II. Mijlocașul a marcat două goluri și a obținut penalty-ul din care Alin Gligor a adus egalarea la 3-3 și, implicit, promovarea „grănicerilor” în minutul 90.

Curticean get-beget, Avrămuțiu a fost pe teren și în 2010, când „grănicerii” pierdeau barajul de promovare disputat la Timișoara contra celor de la Autocatania Caransebeș (0-2), însă acum formația sa a ieșit învingătoare. „Sunt foarte fericit, în primul rând pentru echipă, pentru băieți. Mă bucur din suflet că am reușit să promovăm. Având în vedere situația actuală, cu pandemia, cu mini-campionatul, ne-am dorit să câștigăm fiecare meci în parte. Când am ajuns la Sibiu, am stabilit că trebuie să câștigăm și cele două meciuri de baraj. Azi, am continuat să credem, chiar și la 1-3. Mi-am dorit foarte mult, la Curtici am crescut ca fotbalist și chiar mi-am dorit enorm această promovare. Am mai avut o încercare de a promova în 2009-10, dar am pierdut la baraj, azi sunt fericit”, spune mijlocașul care a promovat și cu UTA tot în Liga 3-a în vara anului 2015.

Frontiera va trece, probabil, prin multe schimbări la nivelul lotului, însă Avrămuțiu nu se numără printre cei care vor părăsi echipa după promovare. „Cu siguranță rămân la echipă și în Liga a III-a, am fost în discuții în iarnă cu Flavius (n.r. Moisă) de la Cermei, dar am rămas aici la Curtici și am plecat cu gândul să promovăm. E greu de spus ce va urma, cu siguranță vor veni și alți jucători, probabil din entuziasmul primului sezon în Liga a III-a vom reuși să facem o figură frumoasă, să terminăm la mijlocul clasamentului”, a mai punctat mijlocașul de 28 de ani al lui Radu Anca.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button