UTA Arad

Tomozei leagă trei sezoane la UTA: „Contează faptul că mă simt apreciat la Arad și că joc la un club stabil”





Ajuns la 30 de ani, Marius Tomozei leagă pentru prima oară în carieră trei sezoane consecutive la aceeași echipă. O face în tricoul UTA-ei, pe care-l îmbracă din vara 2019, când a venit de la Metaloglobus București, alături de Florin Iacob, portarul naționalei care și-a reînnoit și el înțelegerea cu arădenii în urmă cu două zile.

Fundaș dreapta de meserie, „Tomi” poate evolua la nevoie și în stânga. În primul sezon al „Bătrânei Dooamne” în Liga 1 după 12 ani, fotbalistul născut în București a bifat 1718 minute, în 24 de apariții și a marcat un gol, chiar în penultima etapă a sezonului regular, pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe. „Îmi place seriozitatea de la UTA. Joc la un club stabil financiar și sportiv, care și-a respectat mereu angajamentele față de jucători, un lucru destul de rar întâlnit în fotbalul românesc. Apoi, bineînțeles, contează foarte mult faptul că mă simt apreciat la Arad de colegi, stafful tehnic și suporteri. De abia aștept să-i revăd pe fanii noștri în tribună, pe noul stadion, cu ei alături greu vom mai pierde puncte acasă”, ne-a declarat Tomozei.

Acesta își va încărca „bateriile” în Egipt, alături de familia sa, iar pe 14 iunie e nerăbdător să se reapuce de treabă. „Cu toții ne dorim să avem un an mai bun, iar asta ar însemna să mergem neapărat în play-off. Personal, aș dori să fiu fericit de accidentări, căci am cam avut probleme cu acestea în sezonul ce s-a încheiat, pentru a-mi putea ajuta echipa și mai mult”, ne-a mai mărturisit apărătorul UTA-ei, care a semnat reînnoirea înțelegerii cu arădenii până în vara anului viitor.

FOTO: Ciprian Petcuț

11 comentarii

  1. Este bine ca jucatorii UT-ei apreciaza seriozitatea clubului si semneaza cu UTA pentru inca un sezon si isi fac sperante pentru rezultate mai bune ! Apreciaza seriozitatea !

    0
    0
    1. Pentru ca sa faci o echipa competitiva , cu realizari, trebuie timp, adica 4-5 ani, si asta au declarat mari antrenori, Lucescu Mircea, Guardiola, si alte somitati in domeniu.Balint deja este in al 3-le an la UTA.Haide UTA, Pentru noi doar UTA conteaza, restul este loz in plic !

      0
      0
  2. Sa speram ca in perioada urmatoare , sau pana incep jocurile amicale sa reusim sa aducem cel putin un coordonator de joc, un inchizator si un marcator.Toti sa fie peste media lotului actual.Neaparat folosit Negoescu si continuare cu D.Miculescu si Isac.

    0
    0
  3. Nici nu a inceput campionatu 2021-2022, dar ce ati zice de un clasament play-off
    1.CFR Cj
    2.Sepsi
    3.U.Craiova
    4.FCSB
    5.UTA
    6.FC Arges

    0
    0
  4. @ Gratian…”politica pașilor mărunți”…ca să-l citez pe Meszar.
    Achizițiile necesare…Axul central…fundași, 2 coordonatori de joc și doi oameni de gol profesioniști!
    Și locul 7 e un pas înainte…că va fi 6 cu atât mai bine!
    După ce vor avea toți contractele semnate și îi vom vedea în câteva amicale, putem începe să sperăm „la mai mare”!
    Forza UTA!!!

    0
    0
  5. Tomozei hărăzit cu entuziasm începe fundaș, și termina extrema. O pregătire normala îl poate de accidentări. Are cont deschis la Balint, și meritat Tipul jucătorului care nu păcălește. Peteleu îl ajuta sa mai răsufle. După portari flancul dreapta al apărării pare acoperit. După cei care merita noul contract , și cei care vor veni, va accede la un nou contract și grupul restrâns din fericire, al celor datori cu o alta evoluție. Vor primi unda verde de la Balint și aici se va vedea intuiția lui. Asta ca să nu se creadă ca scăderile în jocurile de acasă, ar fi vinovați cei vreo 5 plecați !! BAFTA.!!!

    0
    0
  6. Deci chiar ma bucur pentru Tomi…A depus mereu un efort si un travaliu mare,pentru echipa si a avut numeroase incursiuni de veritabila „aripa”,de unde a lansat centrari…Putina grija pentru sanatate,accidentari,in rest trup si suflet…
    Succes pe mai departe!

    0
    0
  7. Mi-a placut mult Tomozei pe acest sfarsit de sezon. A progresat foarte mult, a depus un efort enorm, care nu se vede prea spectaculos in meci, dar ajuta echipa foarte mult ! La un sezon si mai bun, Tomozei !

    0
    0
  8. Tomozei este un fundas lateral dreapta bun, a fost util, dar, din pacate, este foarte fragil si sta mult pe tusa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button