Arhivă articole

iunie 2021
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Panda Team le-a făcut poftă de judo copiilor, de ziua lor!


Noul parc al copiilor din zona Polivalentă, de pe faleza Mureșului, a fost înțesat de lume de 1 Iunie. De ziua lor,  copiii au fost răsfățați cu diferite activitați, spectacole, iar spre seară au fost invitați la judo. Panda Team Arad, care funcționează într-o sală modernă în incinta bazinului „Delfinul” au și-a mutat saltele în parc pentru o demonstrație ce a atras multe priviri curioase. Părinții și bunicii au aflat unde îi pot duce pe copii dacă aceștia doresc ca judo-ul să devină mai mult decât o joacă pentru ei, așa cum a fost astăzi.

În mare, elevii lui Dorin Drimbe au predat astăzi școala căderii și tehnici de rostogolire, nelipsind și recompensele în medalii și diplome la finalul demonstrației. Dulciuri au primit toți din partea organizatorilor, sportivi și admiratori. „Acest eveniment este organizat de Ziua Copilului și pentru a populariza judo-ul, aducând la cunoștiința copiilor faptul că la bazinul de înot este o sală de judo. Vrem să avem cât mai mulți copii la pe saltele, în primă fază copiii trebuie să învețe să cadă. Ei jaocă fotbal, se duc cu role, cu biciclete, fac tot felul de activități sportive, toți cad și se lovesc. Trebuie să învețe să cadă, să se rostogolească, să evite anumite lovituri periculoase, căderi urâte. Această sală este pentru judo și sambo, mai întâi îi învățăm judo, apoi trecem la lecții de sambo”, a spus Drimbe.

Ca și acum doi ani, judoka de la Panda Team au plantat un pom în parc de care vor și avea grijă. „În primul rând, La mulți ani copiilor de pretutindeni. Ne bucurăm că astăzi a fost vreme bună și am putut organiza un eveniment inedit. De 1 Iunie, de obicei organizam Ziua Judoului arădean, pe care o legam de data de naștere a maestrului Mihai Botez (n.a. 31 mai), dar datorită restricțiilor încă existente ne putem bucura doar de acest eveniment demonstrativ. A participat grupa profesorului Dorin Drimbe de la CSM și Panda Arad, am făcut o demonstrație pentru cei mici, am sădit un pom ca de fiecare dată când avem astfel de acțiuni. Sperăm că am făcut o bună propoagandă judo-ului, îi așteptă pe copii în sala noastră de la bazinul Delfinul”, a transmis și Silviu Turc, cel care se implică în organizarea competițiilor de judo în orașul nostru.

Cel mai mic participant la acțiunea de astăzi nu a împlinit un an.

Galerie FOTO

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.