Fotbal juniori

UTA 2009, învingătoare la Friends Cup





Băieții lui Alexandru Nistor și Bogdan Burlă s-au întors cu trofeul acordat câștigătoarei turneului Friends Cup, desfășurat zilele trecute la București.

„Un turneu puternic, la care au participat opt echipe dintre care jumătate au fost Academii foarte bine organizate. Am avut parte de meciuri grele în fiecare zi și sunt foarte mândru de băieți, și-au ridicat nivelul de la joc la joc. Remarc întreaga echipă, a funcționat ca o adevărată familie, jucătorii au muncit unul pentru altul la fiecare meci. Mulțumim clubului pentru toată susținerea, părinților, bunicilor și, nu în ultimul rând, profesorilor copiilor”, a punctat Alex Nistor.

În faza de grupă, UTA a remizat, 0-0, cu Școala de Fotbal Team One, apoi a învins FC Popești Leordeni cu 2-1 (goluri Burtă și Sherzad) și Școala de Fotbal New Star (antrenată de Sorin Ghionea și Petre Marin) cu 3-0, marcatori Orodan – 2 și Pelău.

În semifinală, UTA a trecut cu 3-0 de Academy Valencia, Orodan a semnat un hattrick, iar în ultimul act arădenii au învins Dinamo Bucureșit cu 3-0.Orodan a reușit aceeași performanță ca în meciul anterior și, odată cu ea, a câștigat titlul de golgeter al turneului! Și încă o distincție individuală e în dreptul lui Roland Sabău, desemnat cel mai bun jucător al competiției.

Efectivul roș-alb: Alexandru Rametea, Mihai Micu, Ianis Drăgușin, Matei Brad, Luca Dehelean, Vlad Rametea, Denis Pop, Răzvan Cioară, Denis Ile, Roland Sabău, David Burtă, Lucas Zachar, Ayan Sherzad, Elias Pelău, Petru Orodan, Albert Tomoioagă, Darius Bodonea, Denis Jimenez, Luca Stoica, Maximus Crăciun.

Pe lângă turneul din Capitală, arădenii au disputat și un meci amical în compania bucureștenilor de la LPS „Mircea Eliade”, pe care l-au câștigat cu 3-0 (goluri Pelău, Burtă, Sherzad).

Mâine, arădenii sunt prezenți la startul Cupei de Vară Ghiroda 2021.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button