Stranieri aradeni

Arădeanul Jorza nu va juca cu Rapid în Liga 1!





După trei ani în tricoul Rapidului, Amir Jorza părăsește formația giuleșteană chiar după promovarea în Liga 1.

„Rapid s-a despărțit de un alt jucător, după Ionuț Voicu, Marian Drăghiceanu și Daniel Benzar.

Amir Jorza, mijlocașul de 21 de ani ce a evoluat în 78 de meciuri pentru Rapid, înscriind 11 goluri, nu va continua alături de noi.

Mijlocașul arădean a venit la în vara lui 2018, acesta având două promovări cu Rapid. În ultimul sezon de Liga 2, Jorza a evoluat în 22 de partide, în care a marcat de două ori, cu Aerostar Bacău (3-2) și cu Ripensia Timișoara (2-2).

Mulțumim, Amir, și mult succes în continuare!” a fost comunicatul emis astăzi de formația bucureșteană.

Crescut de Atletico Arad în generația cu Man, Petre sau Oaidă, Jorza a semnat cu Rapid în vara lui 2018, după despărțirea de UTA. A promovat cu „alb-vișiniii” în eșalonul secund în primul său sezon, după care a strâns 3028 de minute în 43 de partide pe parcursul ultimelor două sezoane de Liga a II-a, în care a reușit 5 goluri și două assist-uri.

Din informațiile noastre, la această oră mijlocașul născut pe data de 2 iulie 1999 nu-și cunoaște viitoarea destinație, anunțul despărțirii de giulesteni luându-l puțin prin surprindere. Pe facebook, bunul său prieten și fost coechipier, Cătălin Hlistei, a ținut să-i transmită mult succes mai departe fotbalistului din Șagu.









5 comentarii

  1. Te-a pasaportat si rapiduletul? Dupa ce le pupai sigla si injurai UTA ca sa te dai bine pe langa ei ( na ca asa e romanu…pupincurist) ti-au facut o surpriza…. bravo ma….
    Lingai ca tine si ca Denis Rusu gasesti la tot coltul. Sper sa va rasplateasca viata si pe mai departe!

    0
    0
    1. Numai unul ca tine poate gandi asa. Oare de ce a plecat de la Uta ? Asta nu vezi ? Voi aveti treaba cu fotbalistii. Mai ia-te de altii nu doar de fotbalisti.

      0
      0
  2. Mie imi venea sa intru in pamant,la vremea jocurilor de la Siria,cand tatal lui Jorza era in tribune si copilul sau era injurat…Sa nu uitam,ca datorita golului sau,din prelungiri,UTA si Arges au promovat brat la brat…Urat sa lovesti in fosti juniori,care pe considerente de neinteles,au fost inlaturati….Trist….

    0
    0
  3. Ai dreptate Giro. Sunt rautati fara rost. A fost jucatorul nostru multumim pt ce ai facut. Sanatate si drum bun.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button