Stranieri aradeni

CFR Cluj îl elogiază pe „omul trofeu” de ziua sa: ”Panin a devenit o legendă vie a clubului nostru prin devotamentul arătat în toți acești ani”



În anul 2004, toanele lui Ilie Stan l-au îndepăratat pe Cristi Panin de UTA cu direcția CFR Cluj. A fost, însă, momentul ce avea să-i schimbe radical cariera fostului fundaș lateral, care astăzi se poate lăuda cu  nu mai puțin de 15 trofee cucerite ca fotbalist și team-manager al „feroviarilor”.

De la CFR, arădeanul Panin a ajuns și în tricoul naționalei, dar a bifat și destule prezențe în cupele europene. De exemplu, s-a aflat pe teren pe 16 septembrie 2008, când trupa din Dealul Gruia, debutantă în Champions League, o bătea pe AS Roma (vicecampioana Italiei și câștigătoare a Cupei pe atunci) chiar pe „Olimpico”, cu 2-1.

Astăzi, Cristi Panin împlinește 43 de ani, prilej cu care clubul campion al României i-a transmis un mesaj emoționat prin intermediul Facebook:“Fostul fundaș și căpitan al echipei noastre, actualul team manager Cristian Panin, își aniversează astăzi ziua de naștere. De 17 ani în familia noastră, Cristi a pus umărul la toate cele 15 trofee din vitrina clubului nostru (7 titluri de campion, 4 Cupe, 4 Supercupe ale României). O sursă inegelabilă de amuzament, Panin a devenit o legendă vie a clubului nostru prin devotamentul arătat în toți acești ani. Pană, familia CFR îți urează multă sănătate și multe alte trofee la clubul nostru!”, este mesajul celor de la CFR Cluj pentru Panin.

(foto: CFR 1907 Cluj-Napoca, facebook)









3 comentarii

  1. Oameni cu un trecut fotbalistic merituos, dar și cu un bogat caracter pus în slujba unui club. Cine l-a oprit în club a citit bine ce calități are. Noi doar îl vedem pe banca și regretam acest transfer de personalitate. Mult prea puțin scos în fata de o presa mutata cu totul ideologic la periferia meseriei. Ar trebui ca înainte de atacarea unui trofeu, sa te întrebi dacă ai un,, Panin” !! La mulți ani !!

    0
    0
  2. Pai au si de ce sa-l elogieze….Exemplul cel mai bun de sportiv,pe care sutul in fund i-a fost mereu pasul inainte..Incepand cu perioada junioratului,in care Feri Bacsi,Tisza,il tot trimitea acasa,si revenea mereu,dar o facea doar ca sa-l ambitioneze,pentru cine stie metodele lui Feri Bacsi…Ilie Stan i-a vrut raul,negandind ca tocmai i-a deschis lui Panin o capodopera de cariera,cum foarte putini ar fi avut….Pentru cunoscatori,nici dupa 2 sezoane foarte reusite la CFR,pe atunci cu Paskany si Muresan,tot i-au purtat sambetele,incercand sa aduca in locul sau jucatori straini,gen Dubarbier…I-au adus degeaba,pentru ca Panin a fost mereu peste ei,imposibil sa nu ramana titular..Prin prestatiile sale,le-a dat peste nas…17 ani,la CFR,cu suisuri si coborasuri financiare,nu este tocmai de neluat in seama…17 ani la acelasi club domnilor….Jucator,oficial,bodyguard,distonocalmul lui Dan Petrescu,de sarea de pe banca inaintea colericului Bursuc….va pot spune una,ca sa intelegeti ce inseamna Panin la Cluj…Acum,cu niste ani buni in urma,cu o grupa de juniori aradeni la un turneu,la Cluj,nu mai aveam loc de intrare pe stadion,spre dezamagirea copiilor nostri…Nu ne-au permis stewarzii…Asta doar pana la un telefon dat spre Panin…In mai putin de 10 minute,s-a rezolvat si cei de la intrare,intrebandu-ne..”pai de ce nu ati spus ca sunteti aradeni de-ai lui Panin???”
    Asta spune multe,nu-i asa???

    0
    0
  3. Panin , ca jucator a fost titular pe post indiferent de cine a antrenat echipa CFR Cj.Apoi , caracterul omului Panin a facut sa fie cooptat in staful CFR-ului, iarasi indiferent cine a fost antrenor.Felicitari Panin, la multi ani cu sanatate si noroc !.
    PS – cand a venit Locic cu Ilie Stan i-au dat un picior in fund, care s-a dovedit un pas inainte, la CFR, nationala, cupe europene, staf CFR, etc.
    PS2 -De ce nu avem si noi un Panin la UTA ? De ce nu putea fi Panin in staful UT-ei ?Este aradean get-beget.Dar Clujul este o alta lume in Romania !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button