Liga a 2-a

Arădeanul Bogdan Hetco a fost convins de Adi Mihalcea să intre în stafful tehnic al Unirii Slobozia





După trei ani de zile, Bogdan Hetco s-a despărțit de Academia de Fotbal ProSport București și Academica Clinceni, grupări la care a activat ca preparator fizic. Fostul fotbalist al UTA-ei a primit o ofertă importantă de la Adrian Mihalcea, „principalul” Unirii Slobozia, intrând – astfel – în stafful tehnic al divizionarei secunde din județul Ialomița.

Divizionara secundă ce s-a salvat în urma barajului cu Comuna Recea și-a reluat deja pregătirile și a trecut la scor de formații mai slab cotate din zonă.  Joi, Mihalcea a legat un amical cu formația sa de suflet, Dinamo, iar apoi Hetco va avea un rol important în cantonamentul Unirii de la Brașov.

După experiența nereușită la Centrul de Excelență de la Buzău, ce avea să fie desființat de FRF, Bogdan Hetco s-a ocupat din nou de pregătirea fizică a fotbaliștilor de la Șoimii Lipova. În paralel, a început și o muncă de scounting pentru impresarul Sorin Paraschiv, care mai apoi l-a solicitat și pentru funcția de preparator fizic al Academiei de Fotbal ProSport București și Academicii Clinceni.

Absolvent al cursului de preparatori fizici de la București, Hetco va lucra de acum cu Adi Mihalcea, cel care a antrenat-o și pe UTA în toamna lui 2017, dar a fost și „secundul” lui Cosmin Contra la echipa națională a României.

Și dacă tot am vorbit despre Academica Clinceni, să spunem că atacantul Cristian Gavra a evoluat astăzi în amicalul pe care trupa lui Ilie Poenaru l-a disputat contra celor de la CSA Steaua.

Un comentariu

  1. Cand citesc cate ceva despre Mihalcea,ma apuca nabadaile…Comandantul elefantilor….Vai mama lui….E pe treaba lui..Tot pe relicve merge,e bazat…Nu m-ar mira sa aduca pe Tutankhamon,din Egipt,ca varf de atac…..Am auzit ca ii vrea si pe portarul Grahovacz,pensionar,pe cel prezentat in mari aplauze,HALIIIIINNNN BULEICA,Carstococea si cei iubiti,in aplauze….Vai de mama lui….Nici la falimentara Minamo nu are loc…Liga a 15-pea ar fi de el….Si nici acolo….Ia auzi,secund la Nationala,fost….Ha,ha,ha….Unicul care i-a depasit idiotenia a fost Ionut Chirila,alt dobitoc extrem…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button