Gloria LT Cermei

Cermeiul trimite fotbaliști în probe la Liga 2-a și-și pune speranțe în colaborarea cu UTA și perspectiva noului sezon





Divizionarele terțe arădene au început să opereze pe piața transferurilor în vederea noului sezon competițional. Pecica a făcut cele mai multe mutări la sugestia noului antrenor, Sorin Bălu, dar și Lipova, Curtici sau Crișul au mișcat câteva ceva.

La această oră, Gloria Lunca Teuz Cermei încă are doar discuții, tatonări cu unii fotbaliști, sperând – totodată – că va găsi înțelegere și la gruparea fanion a Aradului, așa cum s-a întâmplat în sezoanele trecute. „Avem o colaborare bună cu domnul Meszar și vom continua această colaborare cu echipa Aradului. Sperăm să convingem câțiva juniori de la UTA să vină la noi, unde – se știe – i-am ajutat pe mulți să evolueze în carieră. De fapt, ajutorul a fost reciproc, rețeta colaborării noastre e foarte bună”, consideră Petre Bulza, președintele Cermeiului.

Din categoria exempelor de fotbaliști puși în lumină de gruparea din Țara Sămădăilor sunt și fundașii Alexandru Sabău (22 de ani, crescut de Atletico Arad) și Ionuț Pop (17 ani, Viitorul). Ambii ar putea evolua în Liga 2-a din această vară. „Sabău va pleca în probe la Hermannstadt, iar Pop la Metaloglobus. Le ținem pumnii, sperăm să facă un pas în față în cariera lor și să mai avem cereri de mai sus și pentru alți fotbaliști ai noștri. Altfel, 80% dintre băieții pe care ni i-am dorit și-au dat acceptul să continue cu noi. Ne dorim întăriri în compartimentul ofensiv, un vârf de careu, un mijlocaș, un fundaș central, dar și un fundaș stânga”, a adăugat Bulza.

Joi, baza sportivă din Cermei așteaptă să primească o nouă omologare din partea FRF, pentru ca luni, pe 5 iulie, Flavius Moisă, Adi Sas și Cristi Irimia să conducă primul antrenament al verii. Gloria Lunca Teuz a fost cea mai slab clasată divizionară terță arădeanîn sezonul 2020-2021 pentru un loc 8, care au ferit-o – în cele din urmă – de emoțiile barajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button