Arhivă articole

După trei zile de beach-volley spectacol, Cupa Sportsin şi-a desemnat câştigătorii


Clubul sportiv ”Sportsin” și agenția media sportsin.ro au organizat prima ediție a turneului de volei pe plajă Cupa Sportsin, dotat cu premii în valoare de 3.600 de lei, cu participarea a celor mai bune echipe din întreaga țară. Pe parcursul a trei zile, cele două terenuri ale Direcției Județene de Sport și Tineret Arad au fost ocupate de jucători și jucătoare, meciurile de calitate fiind apreciate de spectatorii prezenți.

Dacă vineri, sportivii au fost răsfățați cu Pizza Savori, sâmbătă a fost ziua organizatorilor de a oferi un gulaș de vițel, apreciat de toată lumea. Duminică a fost o zi rezervată doar pentru fazele finale ale competiției, o notă bună primind echipele eliminate, care au stat până la finalul competiției. După meciurile din semifinale și finale, s-au stabilit și câștigătorii competiției, astfel:

Turneul feminin

Locul 1 a fost adjudecat de echipa ”Felinele feroce”, formată din Andreea Maxim și Alexandra Bikfalvi. Locul 2 a fost ocupat de echipa organizatorilor, Sportsin, formată din Cătălina Bosuioc și Roxana Haidu. Locul 3 a fost câștigat de ”Punch”, formată din Ana Maria Iozu și Jauca Roxana, după un meci antrenant în fața micuțelor de doar 12 respectiv 14 ani, arădencele Maria Baciu și Briana Fekete.

Turneul masculin

Cele mai așteptate meciuri, fiind prezente echipe de top din ţară, au fost un adevărat regal voleibalistic, turneul a fost câștigat de echipa Fan Arad, formată din Cătălin Lelea și Emil Lung. Spectaculoasa finală s-a jucat în două seturi, finaliștii fiind tot de la o echipă arădeană, Westar, formată din Sergiu Gligor și Laurean Crișan. Locul 3 a fost ocupat de CSUV Timișoara, echipă formată din Dragoș Unguraș și Sergiu Rodina.

Menționăm arbitrajul format din Alexandru Firte, Simona Nițu Cătălina Bosuioc, care s-a ridicat la cel mai înalt nivel. Totodată, se aduc mulţumiri Cătălinei Bosuioc, co-organizatoare, pentru implicarea din ultimele două săptămâni.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.