Arhivă articole

Arădenii Oriaku şi Motorca sunt campioni naţionali de atletism, la categoria U18


Vannessa Oriaku și Mihai Motorca și-au reconfirmat valoarea şi la etapa finală a Campionatului Național U18 de atletism, desfăşurată la Pitești. Cei doi atleţi arădeni au câștigat probele de aruncare a discului și aruncare a suliței.

Vannessa Oriaku (CSȘ Gloria Arad, CSU Arad) a câștigat titlul la aruncarea suliței, cu 43,69 metri, urmată pe podium de Teodora Iancu (CSM Ploiești) cu 41,51 metri şi Daria Ursu (CSȘ Șoimii Sibiu), 38,42 metri. Vă reamintim că Oriaku a cucerit argintul la Campionatele Internaționale al României cu un rezultat excelent, nou record personal, 46.52 metri, al cincelea rezultat al sezonului la nivel mondial (categoria 15 -16 ani cu sulița de Sen 0.600kg)!

După ce săptămâna trecută lua aurul la U16 la aruncarea discului, Mihai Motorca (CSȘ Gloria Arad, CSM Arad) a făcut dubla cu victoria la categoria de vârstă U18. A avut trei aruncări valabile, toate peste 50 de metri, iar cea mai bună a fost de 50.49 metri. L-au urmat Carol Banu cu 43,13 metri și Ciprian Costache cu 43,12 metri, ambii de la CSȘ C.Istrati.

Cu titlurile obţinute în weekend, Oriaku şi Motorca şi-au asigurat prezenţa în loturile tricolore pentru competiţiile internaţionale din acest an.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.