Progresul Pecica

Urmele cantonamentului: Progresul Pecica – Phoenix Buziaș 1-3





Progresul Pecica s-a întors cu picioarele grele din cantonamentul de la Hațeg și a pierdut, 1-3, amicalul de pe teren propriu cu Phoenix Buziaș. La divizionara a patra timișană evoluează multe nume grele din județul vecin, care au și lucrat recent cu Sorin Bălu la Poli sau Dumbrăvița, așa că miza pentru ea a fost, cumva, mai ridicată. De altfel, testul s-a și întrerupt în minutul 73, când spiritele deveniseră în ton cu temperatura de afară.

În minutul 21, Alexandru Capătă a deschis tabela pentru pecicani cu o „torpilă” de la aproximativ 23 de metri, gazdele mai având alte două situații bune de a marca, prin același jucător și Enciu. Cam după 25-30 de minute, Progresul a căzut din punct de vedere fizic, iar Nanu a egalat până la pauză. Stancu și Silaghi au dus scorul la 1-3 în startul actului secund, pentru ca antrenorii celor două echipe, Sorin Bălu și Sorin Tomoș, să stabilească apoi să încheie mai repede amicalul pentru ca nervii să nu escaladeze.

La final, antrenorul pecicanilor a spus că și-ar fi dorit cu totul altceva de la acest test, dar nu dă prea mult vina pe elevii săi. „Cât timp a ținut rimtul pe care mi-l doresc și în campionat am jucat foarte bine, contra unei formații foarte bune din județul Timiș. Apoi, a ieșit din băieți oboseala, plus că adversarii au evoluat și ei cu ambiție pe terenul nostru bun de la Pecica și ne-au taxat. Asta e, nu sunt îngrijorat privind viitorul, suntem într-o perioadă de acumulări, astfel de rezultate pot apărea acum. Îmi pare rău doar că a cam fost o zi ratată de pregătire în ceea ce ne privește”, ne-a declarat Sorin Bălu.

Pecica (prima repriză): Zamfir – Ștefan, Telscu, Wild, Podină – Onișor, Saizu, Oancia, Răchită – Enciu, Capătă.

Pecica (repriza a doua): Zamfir -Tambor, Wild, Țugulescu, Podină – Moraru, Arsene, Ștefan, Onișor – Graure, Capătă.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button