Frontiera Curtici - arhivă liga 3Progresul Pecica

Îngheț pe caniculă în derby-ul amical al divizonarelor terțe din Curtici și Pecica, Gabor a revenit la Progresul!



Ultimele două formații arădene promovate în Liga 3-a s-au duelat în această dimineață la Vamă fără a-și face (prea mult) rău una alteia. Frontiera Curtici și Progresul Pecica au terminat exact așa cum au început testul, fără gol marcat, deși ceva ocazii de gol au fost.

Ceva mai numeroase și mai clare au aparținut teamului pregătit de Sorin Bălu, golgheterul Alex Capătă nefiind – însă – în zi de gol, sau Mucha a reușit de fiecare dată intențiile. De partea cealaltă, Burlă, care a jucat din nou în atac în prima parte a avut două șuturi periculoase, fără rezultat pe tabelă.

Cea mai mare situație de gol a meciului i-a aparținut lui „Mane” Graure, care a reluat aiurea după ce mingea i-a revenit pe tavă după transversala lovită de Enciu. Prică și Brîndușe nu au fost nici ei inspirați la finalizare, pentru ca meciul să se încheie cu două „libere”, trimise alături de Burlă (reintrat pe teren ca fundaș stânga) și Arsene.

Alin Gligor a fost cel care, practic, i-a dus pe curticeni în Liga 3-a după golul decisiv din barajul cu Hermannstadt și rămâne punct fix al echipei de la Graniță și în noul sezon. „Nu a fost cel mai bun ritm de joc din partea niciuneia dintre echipe, oboseala a fost la cote ridicate. Chiar și așa, cred că ambele ne-am făcut antrenamentul, unul util în condiții grele, de caniculă, cu siguranță fața noastră va fi alta în meciurile oficiale. Pecica mi-a lăsat o impresie foarte bună, e echipă de play-off, în opinia mea, sperăm să tindem și noi acolo sau măcar să stăm departe de zona periculoasă”, a spus experimentatul fundaș al lui Radu Anca.

Pecicanii au dorit să-l încerce pe Robert Ehling, un mijlocaș de bandă de 17 ani sosit de la ASU Poli, care – însă – s-a accidentat după doar două minute de la intrarea pe gazon. „Noi sperăm să rămână, chiar dacă s-a accidentat azi. Ne mai dorim un senior, ca să avem și o bancă de rezerve mai bună, cu experiență. La Curtici, a fost un meci echilibrat între două echipe bune, adversarii au fost un pic mai proaspeți decât noi, încă ne resimțim după cantonament, dar ne revenim ușor, ușor.  Ama vut ocazii mai clare prin Enciu și Capătă , dar nu am reușit să finalizăm, căci era bună o victorie de moral. Îmbucurător este că, față de eșecul cu Buziaș, în care nu a fost nici atitudine, astăzi a fost bine. A fost atitudine, s-a stat bine în teren, jucătorii au fost mai receptivi la cerințele noastre, așa că, per total, a fost un meci reușit, a lipsit doar golul”, spune Laurențiu Telescu, unul dintre „secunzii” lui Bălu și cel mai experimentat fotbalist al „galben-albaștrilor”. Dar, soluție pentru centrul defensivei este din nou și Viorel Gabor, revenit la echipă de la începutul acestei săptămâni.

Formații:

Curtici: Mucha (65 Miclean) – Morar, Calvin (46 Cleuță), Gligor (46 A. Popescu), Puta (70 Burlă) – N. Varga (46 Al. Pavel), Coșa (46 Ciupuligă) – Moldovan (46 Huțanu), Avrămuțiu, Andrieș (46 Prică) – Burlă (46 Brîndușe).

Pecica: Zamfir (75 Burtic) – Tambor (46 Gabor), Țugulescu, Telescu (46 Wild), Podină (80 R. Bănățan) – Moraru (46 Ștefan), Arsene (46 Saizu), Oancia, Onișor (46 Ehling, 49 Graure) – Capătă (75 Enciu), Enciu (46 Răchită).

Arbitri: Loredan Bogdan – Andreea Șușcă, Marius Vîlceanu









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button