Crisul Chisineu-Criș

Susan a decis amicalul CAO – Crișul! Ex. utistul Tănase se pregătește sub comanda lui „Știli”



Crișul și-a luat revanșa în fața colegei de eșalon, CA Oradea, pentru eșecul dintr-un amical disputat în iarnă, la Șimand. Băieții lui Adi Abrudean s-au impus cu 1-0 pe arena „Iuliu Bodola”, la capătul unei partide extrem de disputate cu numeroase situații de poartă.

Crișul a început perfect partida, cu un penalty obținut de Haloș și transformat de Susan, în minutul 2. Acesta avea să fie și scorul final în ciuda insistenței echipei orădene, care a dominat cea mai mare parte a jocului, însă nu a avut luciditatea necesară la finalizare. Chitaș a fost aproape de egalare la acțiunea personală din minutul 10, însă șutul din unghi a fost parat de Roșca. Același Roșca s-a remarcat și la lovitura de cap expediată de Porumb, scoțând mingea de sub transversală (28). În minutul următor, Crișul a replicat tăios prin Ciornei al cărui șut de la marginea careului a întâlnit transversala, mingea a revenit la Modan care a reluat cu capul și balonul a mai șters o dată bara de sus a porții lui Verdeș (29).

La 5 minute de la reluarea părții a doua, Meșter a șutat fulgerător în bara transversală de la 10 metri. O combinație frumoasă între Meșter – Abrudean – Lezeu l-a lăsat pe ultimul în poziție favorabilă, dar șutul său slab din 10 metri a poposit în brațele portarului (53).  Incisivul Modan și-a mai arătat o dată calitățile de atacant, l-a driblat ușor pe Stan și a centrat în mijlocul careului de unde celălalt bihorean din lotul Crișului, Florin Teședan, a luftat și Barabaș a scos de sub bară (61). Imediat după, Clej și Giurgiu s-au poftit reciproc la un balon pasat din bandă de Teședan.

Finalul a aparținut gazdelor, în minutul 84 C. Roșu a șutat slab din colțul careului de 6 metri și Roșca a reținut mingea, după care în ultimul minut juniorul Chindlea a pătruns în careu și a șutat din 10 metri,  portarul a scos cu piciorul, mingea a ricoșat la Lezeu, al cărui șut violent a ricoșat în corner din spatele unui adversar.

Crișul rămâne neînvinsă în amicale, după 0-0 cu Pecica și 2-1 cu Sântana, urmând și această victorie la limită cu trupa lui Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe. „A fost o partidă bună, pe un gazon execelent, cu o echipă destul de solidă, preocupată de joc. Noi am răspuns bine, am avut o organizare bună, vrem să creștem de la meci la meci din toate punctele de vedere. Suntem pe un drum bun, ne creăm situații bune pe un ritm de joc corespunzător momentului de pregătire în care ne aflăm. Mai sunt aspecte pe care trebuie să le îmbunătățim, mai avem timp să lucrăm și fizic și tehnico – tactic, dar este îmbucurător că văd progrese de la antrenament la antrenament și de la meci la meci. Fostul mijlocaș al UTA-ei, Ionuț Tănase, se pregătește alături de noi deocamdată, a și jucat în repriza a doua, m-aș bucura să își găsească o echipă de ligă a doua, dacă nu, aș fi bucuros să rămână alături de noi. Mai așteptăm un jucător, suntem în discuții avansate cu un mijlocaș ofensiv cu experiență”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul principal al Crișului.

Formații:

CAO 1910 Oradea: C. Verdeș – Cr. Urbanowski, C. Letan, Al. Popa, L. Ioviță – R. Ardelean, R. Gunie – D. Marina, D. Cîrjan, Fl. Chitaș – F. Porumb.

CAO, repriza a doua: A. Barabaș – Cr. Copil, C. Letan (82 R. Săutiuț), D. Stan, M. Kovacs – G. Cherman, Al. Lezeu – C. Roșu, T. Abrudea (82 A. Chindlea), A. Gheorghiță – Șt. Meșter. Antrenori:

Crișul: A. Roșca – A. Haloș, Sg. Sabău, Al. Nistor, C. Pop – R. Ivan, I. Ciubotariu – Busuioc, Susan, Ciornei – N. Modan. Din minutul 46 au mai evoluat: Fl. Teședan, Clej, Pașca, Giurgiu, G. Siminic, Cl. Popa, I. Tănase.

Arbitri: Daniel Tocuț – Ciprian Fechetea, Daniel Leuca.

FOTO: bihon.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button