Șoimii Lipova

Lipovanii, prinși pe „călcâie” de Phoenix Buziaș! Sabău: „Greșeli tactice majore care ne-au făcut să suferim”





Două deplasări a avut Phoenix Buziaș în județul nostru în această săptămână pentru a-și verifica potențialul cu divizionare terțe și de fiecare dată s-a impus cu 3-1. Prima victorie a venit miercuri, la Pecica, iar cea de-a doua în această dimineață, la Sânnicolau Mic, cu Șoimii Lipova.

Timișenii au marcat destul de repede, prin Răzvan Rus, care a profitat de o ieșire hazardată dintre buturi a lui Iliescu. Trabalka a egalat după 24 minute de joc dintr-un penalty obținut de juniorul Brad, dar Buziașul a clarificat lucrurile până la pauză. Dolga a pierdut un balon la centrul careului, oaspeții au dezvoltat rapid faza și Dan Silaghi, atacant care a evoluat și la UTA, a făcut 1-2. Apoi, în minutul 42, Rus a făcut „dubla” cu un șut la vinclu de la 20 de metri. Situații de poartă au mai fost și de-o parte și de cealaltă, dar tabela nu s-a mai modificat până la final: 1-3.

Lipova rămâne fără succes în amicalele verii până acum, după eșecurile cu Ripensia și remiza cu Băile Felix, urmând eșacul cu probabil principala candidată la promovare din județul Timiș. „Am făcut greșeli la mingile lungi, pe contraatac am luat goluri foarte ușor. Trebuie să reparăm asta neapărat, sunt greșeli tactice majore care ne-au făcut să suferim. Am fost surprinși și 4 contra 3, mai avem mult e muncit la aceste aspecte”, a spus antrenorul Flavius Sabău, care azi nu a putut conta pe Nicolescu, ușor accidentat.  Toma Bodri, întors acasă după retrogradarea în Liga 3-a a Slatinei, se antrenează și el cu lipovanii, însă situația sa contractuală nu este bătută în cuie.

Lipova (prima repriză): Iliescu – Aldan, Dolga, A. Popa, Polgar – Suslak, Gavrilă, Sahli – Brad, Trabalka, Ban.

Lipova, repriza a doua: Buta – Stoin, Dolga, A. Popa, Toma Bodri – Simion, Hațegan, Bozian – Gherasim, Ciubăncan, Filimon.

Buziaș: Bota – A. Rus, Covăsală, Horcea, Szalkai- R. Rus, Stancu, Birău, Nanu – Grigore, Silaghi. Au mai jucat: Dobra, Șandru, Mircovici.

Arbitri: Darius Leah – Sebastian Pantea, Alexandru Moldoveanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button