UTA Arad

Negoescu a decis al doilea amical al României U19 cu Israelul





Reprezentativa juniorilor născuți în 2003 s-a reunit la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia pentru două partide de pregătire în fața selecționatei similare a Israelului. „Tricolorii” au reușit să se impună în ambele partide cu scorul de 2-0 și 1-0, singurul fotbalist al UTA-ei convocat remarcându-se de fiecare dată.

Dacă marți Claudiu Negoescu a pasat decisiv la reușita cu numărul doi a lui Andronache, în această seară, mijlocașul lateral al lui Laszlo Balint a înscris singurul gol al meciului. S-a întâmplat în minutul 87, când fotbalistul arădenilor a beneficiat de o cursă de 70 de metri făcută de Niță și o pasă care l-a găsit demarcat în 14 metri ușor lateral dreapta. De acolo, „Nego” a tras pe jos, portarul advers a atins balonul, dar nu a reușit să evite golul. Spre deosebire de primul joc, Negoescu nu a fost titular, ci a intrat în minutul 41 în locul lui Andrei.

ROMÂNIA U19: 1. Borbei – 2. Ciontea, 3. Sîrbu (Cpt.) (14. Nicolae, 36), 6. Gergely, 5. Amzar (19. Lazar, 58) – 4. Trifan, 10. Popescu (17. Pintilie, 75) – 7. Andrei (15. Negoescu, 41), 8. Covalciuc (13. Ciobanu, 58), 11. Bodișteanu (20. Niță, 58)– 9. Andronache (18. Tudor, 83)

3 comentarii

  1. Hai „acasa” Negoescu langa echipa ta..Felicitari maxime!#77….Succes ca posibil titular,fara conditia de Under!Mi-as dori multe combinatii intre Negoescu,Dangubici…E titirez copilul!Imi place foarte mult!Nu de acum,doar…

    0
    0
  2. O spun de câteva luni, băiatul asta, va fi noul diamant al UTA-ei după Man. Balint, pune-l în valoare cât mai repede, va ajuta enorm echipa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button