UTA Arad

Norbert Nagy a devenit oficial atacantul italienilor de la Venezia: „Un pas care mă obligă la mai multă muncă și dedicare”





Așa cum vă informam în exclusivitate, Norbert Nagy a ajuns astăzi la Venezia, unde a semnat un contract cu gruparea nou promovată în Serie A. În primă fază, vorbim despre un împrumut pe un an de zile al atacantului de 16 ani de la clubului UTA la gruparea peninsulară, care va trebui să achite aproximativ 90 de mii de euro în cazul în care-l va cumpăra defintiv.

Pentru început, masivul „vârf” va evolua pentru echipa Primavera a clubului venețian, alături de un alt talent din fotbalul din vestul țării, orădeanul Luca Popa. După un drum cu mașina de aproape 9 ore,  Norbi Nagy a semnat contract cu echipa „neroverde” în prezența părinților Roland și Manuela Nagy și impresarului Cătălin Sărmășan.

Evident, talentatul atacant își dorește să-i calce pe urme tatălui său, fost fotbalist de Liga Campionilor cu Steaua și antrenorul care a plecat de jos cu actuala UTA. Până una alta, însă: „Acest transfer înseamnă un pas mare în față, în tanara mea carieră de fotbalist, un pas care mă obligă la mai multă muncă și dedicare.  Pentru început, îmi propun să mă impun la noua mea echipă, să am evoluții bune și foarte bune în tricoul echipei de tineret a celor de la Venezia. Bineînțeles, mi-aș dori să debutez cât se poate de repede și în Serie A, dar sunt conștient că mai am multe de demonstrat până să primesc această șansă. Astăzi sunt fericit, de mâine urmează să bag capul în pământ și să muncesc. Aș vrea să le mulțumesc antrenorilor cu care am lucrat până acum, domnii Norbert Josza, Florin Voinea, Bogdan Oneț, Francisc Tisza, Dinu Donca și Adi Ungur, dar și preparatorului meu fizic, Daniel Bondar și psihologului sportiv, Zsolt Balazs. Bineînțeles, le mulțumesc părinților mei și bunicului meu, care mi-au fost mereu ălaturi și m-au susținut în toate etapele vieții. Nu-l uit nici pe impresarul Cătălin Sărmășan, care s-a implicat 100% și mi-a oferit șansa să mă afirm în acest mediu profesionist”, ne-a declarat în această seară Norbert Nagy.

Obiectivul stagional al echipei antrenate de Andrea Soncin este acela de a promova în campionatul Primavera A.

2 comentarii

  1. Bucurie împărtășită și de familia UTA. Specialiștii știu momentul desprinderii de cuib. Norbert a primit doar abecedarul profesiei. Primavera unei echipe , Venezia, cu prezente pe prima scena, poate contribui hotărâtor la o lansare. Tot aici se câștigă forță de joc și sfaturi de profesioniști în liga italiana. Noi nu vedem decât promovări la echipa mare. Norbert nu e decât un bloc de marmura alba care așteaptă sculptorul sau sevaletul pe care pictorul a trasat schiță de lucru. BAFTA!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button