Șoimii Lipova

Peste vicecampioana seriei a 10-a la ultima repetiție a verii: Șoimii Lipova – SCM Zalău 2-1





Șoimii Lipova, campioana seriei a 8-a și SCM Zalău, vicecampioana seriei a 10-a a Ligii 3-a, au repetat împreună pentru meciurile oficiale de săptămâna viitoare, cele din turul doi al Cupei și primele din noua ediție de campionat. Pe „centralul” Salonta, formația din județul Arad s-a impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză teamul sălăjean  conducea pe tabelă.

Formația lui Sabău și Ciubăncan a avut, parcă, ocaziile mai importante în prima jumătate de oră. La capătul a trei atacuri rapide, Aldan l-a deschis pe Bozian, care a lobat peste poartă, iar Filimon a tras în două rânduri peste poartă din poziții bune. Minutul golului ce a decis scorul pauzei, 0-1, a căzut în minutul 40, când Gherasim a preluat prea larg în careu, iar Cosmin Meșter marcat din 11 metri.

În partea a doua, „șoimii” au întors soarta meciului în 14 minute. După exact o oră de joc, Andrei Gavrilă a primit o pasă printre fundașii adverși, a făcut o fentă și a șutat sec la colțul scurt. Apoi, în minutul 74, T. Bodri centrat din dreapta, Simion i-a dublat pasa lui Kevin Trabalka, iar acesta din urmă l-a păcălit inclusiv pe portarul Mureșan pentru 2-1, scor cu care avea să se încheie partida.

La ultima repetiție a verii a lipovanilor nu a participat doar fundașul Nicolescu (ușor accidentat).  „Am făcut o primă repriză bună, tactic am stat bine și am avut și două-trei ocazii mari. Ca posesie am fost cam la egalitate, dar adversarii nu și-au creat ocazii de poartă în afara golului. În a doua repriză am dominat și ne-am creat mai multe situații, am și marcat de două ori, dar și am ratat prin același Trabalka și Brad. Încheiem amicalele, suntem pregătiți destul de bine pentru cele două partide oficiale de săptămâna viitoare. Am făcut achiziții bune, sunt acoperiți pe toate posturile și avem juniori de calitate care mai pot crește și pot să ne ajute în realizarea obiectivului”, a spus Flavius Sabău, antrenorul lipovanilor.

Marți, Lipova se deplasează la Chișineu Criș pentru duelul din turul doi al Cupei, cu Crișul, iar vineri o găzduiește pe Ghiroda și Giarmata Vii în prima etapă din noul sezon competițional. În schimb, Zalăul se întoarce în județul Bihor, pentru duelul cu CAO, din Cupă, iar sâmbătă evoluează tot afară, în Liga 3-a, la Șomcuta Mare.

Formații:

Lipova (prima repriză): Buta – Aldan, Polgar, A. Popa, Gherasim – Suslak, Simion, Sahli – Bozian, Filimon, Ban.

Lipova (repriza a doua): Iliescu – T. Bodri, Dolga, A. Popa, Stoin – Suslak, Gavrilă, Simion (80 Hațegan) – Filimon (70 Ciubăncan), Trabalka, Brad.

??? ????̆?: B. Miron (46 L. Mureșan) – Dulap (46 Șumlea), A. Moisi (46 Kis), M.Onicaș (62 D. Cozma), Berci (62 I. Ardelean) – C. Meșter (46 A. Nagy), Forna (71 Gudea), Calugher (46 R. Stanciu), Mare (46 Gorovei), S. Jurj (46 S. Negruț), S. Pop (71 Sezgin). ?????????: George Zima și Alexandru Pop

FOTO: sportulsalajean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button