Stranieri aradeni

Man a debutat cu gol în Serie B, dar Parma a pierdut două puncte la Frosinone + VIDEO





Arădeanul Dennis Man  a fost titular în meciul Frosinone – Parma, scor 2-2,primul al stagiunii din Serie B, sezonul 2021 – 2022. Mai mult, fotbalistul crescut de Atletico și UTA a înscris golul de 2-1 pentru pentru echipa sa. Era minutul 52, când Brunetta a plecat cu mingea la picior din propria jumătate, i-a pasat lui Man, care de la 14 metri l-a bătut pe portarul advers cu un șut cu efect.

Frosinone a deschis scorul în minutul 31, prin Zerbin, iar Tutino a egalat în minutul 41, tot din pasa lui Brunetta. Charpentier a privat-o pe Parma de un succes în minutul 89, când a stabilit scorul de egalitate.

Celălalt român din lotul „brânzarilor”, Valentin Mihăilă, nu a prins nici măcar banca de rezerve a echipei lui Enzo Maresca. Internaționalul român cumpărat de la Universitatea Craiova nu s-a recuperat după operația suferită la zona inghinală. În schimb, veteranul Gigi Buffon (43 de ani) a apărat din nou buturile Parmei după exact două decenii.

„A fost lucid în fața porții și a marcat golul de 2-1. În prima repriză, a părut să joace mai mult rolul pasatorului și a făcut și faza defensivă. A jucat bine cât l-au ținut picioarele”, au scris cei de la Forza Parma.

„Man a fost nervos în prima repriză, dar în a doua a schimbat vitezele și a adus golul de 2-1 pe contraatac. În unele momente a arătat că un jucător ce nu are ce căuta în liga a doua”, au notat și cei de la Parma Live, care i-au acordat românului nota 6,5 pentru prestația sa. Doar Brunetta a primit o notă mai mare – 7.

În runda cu numărul 2, duminică, 29 august, teamul din Reggio Emilia o găzduiește pe Benevento, o altă formație ce a retrogradat la finele stagiunii precedente din Serie A și împotriva căreia Man a înscris unul dintre cele două goluri ale sale în prima divizie italiană. Până atunci însă, mai precis pe 26 august, fotbalistul arădean, cotat la 10 milioane de euro de transfermarkt, va împlini 23 de ani.

VIDEO cu golul lui Man la Frosinone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button