Crisul Chisineu-CrișFrontiera Curtici - arhivă liga 3

Balanța ultimei repetiții s-a înclinat spre final: Frontiera Curtici – Crișul Chișineu Criș 4-2





Chiar dacă și-a adăugat în program amicalul solicitant cu UTA, pierdut cu 2-1 la mijlocul săptămânii, Crișul Chișineu Criș a onorat și invitația celei mai proaspete divizionare terțe arădene pentru ultima repetiție înainte de debutul sezonului. Iar Frontiera Curtici a profitat de picioarele ceva mai grele ale trupei de pe Crișul Alb și s-a impus pe final cu 4-2.

Jocul a fost alert, cu ocazii de ambele părți, însă doar oaspeții au marcat înainte de pauză. În minutul 39, Ciubotariu a luat o acțiune pe cont propriu, a tras la poartă, iar ex-ul Alin Pavel a deviat nefericit în plasă. În partea a doua, chiar dacă pe teren au apărut și alți titulari ai lui „Știli”, Frontiera a fost mai concretă. A întors scorul în minutele 50 și 61, după autogolul lui Ciornei (la centrarea lui Morar) și reușita lui Andrieș, care a pătruns din stânga în careu și a înscris la colțul scurt. Ciornei s-a revanșat cu pasa de la golul de 2-2 reușit cu capul de Modan, dar finalul i-a aparținut teamului gazdă. În ultimele 7 minute, Huțanu (foto) l-a bătut cu un șut cu spițul pe Pașcalău, iar Victor Lolea a transformat elegant un penalty comis de Sabău (henț la șutul lui Avrămuțiu).

 

Curticiul a arătat binișor cu o săptămână înainte de un alt derby arădean, dar de această dată pe puncte, cu Progresul Pecica. „Nu am putut folosi jucători importanți pentru noi, pe Calvin, Varga și Alin Mihai, toți cu probleme medicale, dar băieții s-au comportat destul de bine. Poate scorul e puțin dur, ținând cont de faptul că, în general, meciul a fost echilibrat, ocazii au mai avut și ei și noi, până la urmă important rămâne antrenamentul și mai puțin rezultatul. În mare sunt mulțumit de cum s-au implicat jucătorii în cele 6 săptămâni de pregătire, avem și un lot echilibrat numeric și valoric, format din 20 de jucători de câmp și doi portari, eu zic că vom avea soluții dacă vom fi lipsiți de probleme de ordin medical. Mai avem 7 zile să ne pregătim cât mai bine de redebutul Curticiului în Liga 3-a, în fața unui adversar important, care a impus remiza pe terenul nostru în urmă cu două săptămâni. Contăm oficial și pe Victor Lolea, atacant de 19 ani, care se mută de la Reșița la Arad pentru a începe Facultatea de Medicină”, spune Radu Anca, antrenorul trupei de la Graniță

Evident, energiile „cheltuite” cu UTA au fost, oarecum, plătite astăzi de Crișul, deși Adi Abrudean a reușit să împartă aproape egal minutele. Când joci cu o echipă de Liga 1 nu ai cum să nu te resimți 3 zile mai târziu, cu toate că la Curtici au primit destule minute și jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc miercuri. Oricum, am dus destul de bine meciul, adversarul s-a desprins doar pe final, însă și așa rezultatul nu contează deloc. Important este că am făcut un antrenament bun, că nu avem jucători cu probleme medicale după acest meci și am văzut lucrurile pe care mai trebuie să le îndreptăm înainte de cele două meciuri oficiale de săptămâna viitoare. Deja ne gândim la partida de Cupă cu Lipova, încercăm să mergem mai departe, iar apoi să ne prezentăm cât mai bine și la Cermei. Luni mai așteptăm un atacant și suntem în discuții avansate și pentru un junior, capitol la care nu stăm deloc bine, mai ales după ce ne-a părăsit și Claudiu Popa”, a explicat și Adi Abrudean, tehnicianul Crișului.

Formații:

Curtici: Mucha – Huțanu, Cleuța, Gligor, Puta – Al. Pavel – Moldovan, Coșa, Avrămuțiu, Prică – Burlă. Au mai jucat: Miclean – Morar, Andrieș, Brîndușe, Vereș, V. Lolea, Ciupuligă, A. Popescu.

Crișul (prima repriză): Roșca – Haloș, Pașca, Nistor, Siminic – Ivan – Busuioc, Ciubotariu, Teședan, Ciornei – Ofrim,

Crișul (repriza a doua): Pașcalău – Ivan, Pașca, Sabău, Ciornei – Tănase, Susan, Ciubotariu – Clej, Modan, Giurgiu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button