UTA Arad

Hora: „Am arătat un fotbal bun, ne merităm locul din clasament. Suntem mai puternici în acest sezon!”





A devenit o regulă la UTA ca Ioan Hora și Filip Dangubic să facă cu rândul în atacul UTA-ei. Când unul e titular, celălalt vine de pe bancă în timpul meciului pentru a aduce un plus.

Contra Gazului, croatul a făcut parte din primul „11” ales de Balint și a dus jocul destul de bine până în minutul 65, când i-a lăsat locul lui Ioan Hora. Atacantul de 33 de ani avea amintiri plăcute pe gazonul din Mediaș, marcând două dintre cele șase reușite stagionale acolo, în remiza cu Hermannstadt (1-1) și succesul cu Gazul (2-1), dar astăzi a rămas doar cu o ratare importantă la pasa șutată a lui Batha. „Ne doream să nu luăm în primul rând, că de dat puteam da și în minuutl 90 și asta s-a întâmplat. Am avut răbdare, am fost concentrați pe toată durata jocului și, până la urmă, dacă jocul nostru este consistent, reușim să și marcăm. Încrederea ce ne-au dat-o primele șase meciuri din campionat s-a văzut și astăzi. Am arătat un fotbal bun și ne merităm locul din clasament”, a spus experimentatul „vârf” al arădenilor.

Hora este printre puținii jucători de atac care au rămas în lotul antrenat de Laszlo Balint față de stagiunea precedentă. „Anul trecut am fost o nou promovată și ne-am intrat mai greu în mână. Cu siguranță suntem mai puternici în acest sezon. În plus, cred că fiecare dintre noi conștientizează că avem de lucru și, dacă vrem să fim în primele șase echipe, trebuie să punem osul la bătaie. Până acum ne-a ieșit, sperăm să o ținem așa și mai departe. Ne ajută și suporterii și azi ne-au susținut și departe de casă. Sunt numeroși, gălăgioși, ne dau o motivație în plus”, a mai afirmat atacantul care a debutat chiar cu UTA în Liga 1 la 19 ani.

Ioan Hora a spart gheața și în acest sezon cu singurul gol ce nu a dus niciun punct în traista arădenilor, cel de la Botoșani, din minutele de prelungire, în eșecul cu 1-2.

FOTO: Claudia Carp









6 comentarii

  1. Felicitări HORICĂ ție și colegilor tăi despre gol ai campionatul în față Felicitări……și mai e ceva vine rapid…dale GOL HORICĂ

    0
    0
  2. se vede la uta un grup unit cucativa jucatori buni mie unul imi place de BATHA si VUKCEVICI mentalitate de invingator la meciul cu RAPID va fi o atmosfera infernala am incredere in baieti ca vor face un meci mare FORZA UTA din ITALIA

    0
    0
  3. Eu si altii,nu il putem intelege pe Horica,ca sa nu umblam cu manusi cosmetice…E clar,de la cer la pamant ca vrea enorm,isi doreste,lupta,incearca,este pe acolo,cumva..dar nu ii iese nimic, prea putin asteptat din partea sa…Poate nici asta nu ar fi atat de deranjant,cat despre hlizelile sale,la ce ratari are sau mereu intarziat la interceptii…Ma rog..asa sa fie el,cu bune si rele….Ii doresc gol(uri) in poarta fostului coleg,Horatiu Moldovan,ca sa se descatuseze,in sfarsit….E clar ca sufera,nu e robot,e om….Imi doresc sa-l vad razand,in adevaratul sens al cuvantului!Bafta Horica!

    0
    0
    1. Nu mai are reactiile din tinerete. Dă mingea în el si sare aiurea. De acolo numai un pic deviată si era gol. În schimb Antal e foarte bătăios. Unde pune piciorul nu-l mai miscă nimeni. Am văzut ce reactie la demărcări ca o adevărată extretremă și e și altruist. Întotdeauna pasează. O mișcare de nota 10 a lui Gyuszi că l-a păstrat în lot. Felicitări, Antal!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button