UTA Academie

Academia UTA a rezolvat cu 9 puncte și 12 goluri marcate „operațiunea” LPS Bihorul!



Weekend perfect pentru Academia UTA în Liga Elitelor. Absolut toate formațiile „roș-albe” și-au câștigat meciurile cu LPS Bihorul Oradea, două dintre ele chiar într-o manieră cât se poate de clară.

Bădău a fost în zi de gol: UTA U 16 – LPS Bihorul Oradea 5-0

Seria meciurilor weekendului în Liga Elitelor pentru utiști a început sâmbătă dimineața, pe arena „Motorul”. Elevii lui Sorin Botiș și Sebastian Huțan (plecat la echipa națională de minifotbal) au trecut cu 5-0 de LPS Bihor, la capătul unui meci atipic, în care oaspeții au avut o posesie superioară. În, „roș-albii” au știut să folosească la perfecție arma contraatacului și cea a fazelor fixe.

La doar 8 minute de la start, Bădău (foto) a deschis tabala după o pasă primită peste apărarea adversă, iar în minutul 32, Mocriș a făcut 2-0 după o lovitură cu capul în urma unei lovituri de colț. După alte două minute, Bădău a fructifcat o pasă filtrantă, stabilind astfel scorul la pauză: 3-0. La reluare, tot Bădău a ieșit la rampă cu golul trei, pentru ca Nica să fie cel care a scris concluzia partidei dintr-un penalty scos tot de el.

UTA: Egeto – Mocriș, Purdescu, Murgu, Bercea, Nica (C), Blaga, Curtuiuș, Bădău, Bușu, Pârvănescu. Au mai jucat: Roman, Roșu, Hudiștean. Antrenori: Sorin Botiș, Sebastian Huțan.

Mihai a venit cu poftă de gol de la prima echipă: UTA U 19 – LPS Bihorul Oradea 4-0

Și duminică, în primul meci al zilei, a fost o diferență importantă pe tabelă pentru Academia UTA în fața orădenilor. Băieții antrenați de Dinu Donca, Adi Ungur și Mihai Petcuț au intrat la cabine cu scorul de 1-0, dar s-au dezlănțuit după pauză, când au mai marcat de trei ori. Samir Borcea a deschis scorul pe arena din Sânnicolau Mic, în minutul 23.

Imediat după reluarea partidei, Cristian Mihai (foto), jucătorul care face parte și din circuitul echipei mari, a înscris pentru 2-0. Trei minute mai târziu (50), oaspeții au reușit un autogol, iar „dubla“ lui Mihai din minutul 66 a închis tabela: 4-0.

UTA: Blaga – Bortiș, Bota, Opriș, Codrea, Botoroagă, Sarkozi, Mihai, Borcea, Lingurar, Ekmekci. Au mai jucat: Domide (65), Istfan (65), Rigo (68), Kiss (68)

Pașcalău s-a remarcat cu o nouă „dublă”: UTA U 17 – LPS Bihorul Oradea 3-2

Nici trupa lui Bogdan Oneț nu a fost mai prejos în această etapă a Ligii Elitelor, doar că a tremurat puțun pentru cele trei puncte. La Under 17, UTA a trecut de LPS Bihorul Oradea cu 3-2. După ce au ratat un penalty, arădenii au deschis scorul prin Pășcălău. Acesta a primit o minge recuperată în jumătatea adversă și l-a învins pe portarul oaspete cu un șut de la marginea careului. În ultimul minut al primei reprize, Morar face 2-0 pentru UTA, profitând de o respingere greșită a apărării adverse. Pășcălău reușește „dubla“, în minutul 50, cu un șut la colțul lung și meciul părea rezolvat. Însă, în urma unui corner, oaspeții reduc din diferență, iar cu zece minute înainte de final s-a făcut 3-2. Arădenii au ținut, însă, de rezultat și au contribuit, astfel, la weekend fără greșeală al Academiei UTA,

UTA: Malița – Manoilă, Morar, Anișorac, Aslău, Mitu, Iurasciuc, Pășcălău, Ronai, Bokșe, Vermeșan. Au mai jucat: Popa (34), Călin (48), Novac (51), Covaci (51), Temian (51).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button