Fotbal juniori

Juniorii republicani ai Ineului nu au avut milă de Pandurii, eșec „alb-albastru” în Liga Elitelor!



Toate formațiile de juniori ale celor de la ACB Ineu au evoluat pe teren propriu în aces weekend, bilanțul fiind de două victorii și o înfrângere.

Cadouri în Liga Elitelor: ACB Ineu – ASU Poli 0-2

ACB Ineu rămâne cu trei puncte în clasamentul seriei a 4-a a Ligii Elitelor U16, după eșecul intern (0-2) cu Poli Timișoara. Gazdele au greșit decisiv la ambele reușite ale „alb-violeților”, dar, pe de altă parte, nici nu au pus mari probleme în atac. „Din păcate, continuăm să le facem cadouri adversarilor și să pierdem puncte importante. Meciul a fost destul de echilibrat, păcat că l-am <<rezolvat>> cu erorile noastre. La 0-2 am încercat să jucăm și noi, am pus presiune, doar că mari probleme nu am pus la poarta lor. Asta e, mergem mai departe, copiii trebuie să ne asculte mai mult și să facem progrese de la meci la meci. Etapa viitoare o întâlnim pe UTA, nu avem orgolii, vom încerca să facem un joc bun”, spune Marcel Ponta, antrenorul tinerilor zărăndani, alături de Flavius Pavel.

ACB Ineu: Coman – Toader, Popa, Burlea, Nica – Mogoș – Gal, Szoke, Sas, Miculaiciuc – Varga. Au mai jucat: Prodan, Flonta, Feier, R. David.

Varga a ținut punctele în Țara Zărandului: ACB Ineu U19 – Pandurii Tg. Jiu  1-0

Ca și la Lugoj, ACB Ineu U19 a câștigat la limită și duelul din cadrul etapei a 3-a a campionatului național de juniori. De această dată, zărăndanii au trecut cu 1-0 de Pandurii Târgu Jiu pe teren propriu.

Reușita de trei puncte i-a aparținut fundașului David Varga, care a urcat la o fază fixă în careul advers și a marcat din 3 metri la o respingere a portarului advers (min. 62). Zamă a mai avut două ocazii mari în contul gazdelor, iar Dănilă putea aduce liniștea pe final, dar a ratat și el. „A fost un meci destul de încrâncenat, destul de dur pe alocuri, pe care, însă, zicem noi, l-am câștigat pe merit. Sigur, au avut și cei de la Pandurii niște ocazii importante, dar și noi mai puteam liniștit să mai marcăm cel puțin o dată. Ne bucurăm de aceste două victorii consecutive, dar trebuie să ne găsim constanța și să scoatem ceva și de la Sebeș, unde, din câte am înțeles, ne așteaptă o echipă foarte bună”, a spus Teodor Mihuț, antrenorul celor de la ACB Ineu U19, alături de Cristi Sculici.

ACB Ineu: Tulcan – D. Varga, Stanca, Giacon, Petrehele – Șerb – Bănățeanu, D. Covaciu, Hada, Cătană – Zamă. Au mai jucat: Dănilă, Flonta, Feier, Ștefan.

Au făcut show în derby: ACB Ineu U17 – Pandurii Tg. Jiu  8-0

La Under 17, liderul ACB Ineu a avut parte de un derby în seria a 7-a a Campionatului Național. În Țara Zărandului s-a deplasat echipa de pe locul 2, dar – practic – meciul nu a avut istoric. Echipa pregătită de Dinu Maghici și Marcel Ponta s-a impus cu un sec 8-0, după reușitele semnate Codrea, Al. Pop, Bulboacă, Gomboș 2, Rucăreanu și Mitran 2.

„În primele 25-30 de minute ne-am luat cam ușor adversarul, care s-a prezentat cu mulți jucători mai mici, de 2006, după care, când băieții au început să joace serios, s-a mai pus doar problema scorului”, a spus Ponta.

ACB Ineu: Tulcan – Codrea, Pop, Bălteanu, Balasz – Gomboș – Pocioian, Bulobacă, Rucăreanu, Mitran – A. Covaciu. Au mai jucat: Ticiu, Rosza, Negulete, Cioară, Gârlea.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button