UTA Arad

Miculescu – incert pentru meciul cu Sepsi, Isac ar putea primi primul său tricou de titular al stagiunii!



Mai sunt trei ore până la meciul „Bătrânei Doamne” în cadrul etapei cu numărul 9 al Ligii 1. Arădenii joacă la Sfântu Gheorghe, având posibilitatea să urce pe locul 2 în cazul unui succes, urmând ca apoi să aștepte deznodământul confruntării dintre Dinamo și FC Botoșani.

Din informațiile noastre, Laszlo Balint are o mare problemă de lot înainte de duelul cu Sepsi. David Miculescu are probleme intestinale și are șanse reduse să fie pe gazon în această după amiază. Cum internaționalul de tineret a fost mereu titular ca fotbalist Under în acest debut de sezon, stafful tehnic utist trebuie să apeleze la un alt junior, iar acesta ar trebui să fie Damian Isac. Doar că pozițiile în teren ale celor doi tineri fotbaliști sunt diferite, așa că sunt de făcut și de modificări tactice în formula de start.

În startul acestui sezon, când a intrat pe teren, Isac a jucat mai mereu în rolul lui Ubbink, adică în spatele vârfului, care va fi soluția tactică găsită de Balint și colaboratorii săi. Marcel Mercioiu, cel care împlinește azi 18 ani, ar trebui să fie a doua variantă de junior în deplasarea de la Sfântu Gheorghe.

În altă ordine de idei, să spunem că marea parte a suporterilor arădeni plecați spre Sfântu Gheorghe au probleme pe drum, în sensul că la ieșirea din Sibiu spre Brașov a avut un loc un accident grav și circulația a fost înteruptă total aproape două ore. Între timp, șoseaua a fost eliberată, dar se circulă greu.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button