UTA Arad

Sepsi – UTA, pe mâna lui Sebastian Colțescu! Arădenii au amintiri plăcute de le meciurile conduse de „centralul” craiovean



  • UTA a terminat pe locul 5 prima parte a turului Ligii 1 la fotbal, dar riscă să cadă în afara play-offului după ce FCSB a câștigat cu Craiova, iar cealaltă Craiovă o bate pe CFR Cluj. Asta, însă, doar în cazu nefericit al unui eșec duminică după-amiază, la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi.

Dacă ar fi să ne luăm după palmaresul pe care arădenii îl au cu arbitrul de centru auspiciile sunt bune. Cu Sebastian Colțescu la centru, arădenii au câștigat ambele meciuri disputate în stagiunea trecută și încă pe niște terenuri grele: 1-0 cu Dinamo și 2-1 cu Astra (în play-out). Pentru a găsi un eșec al „Bătrânei Doamne” cu arbitrul din Craiova la centru e nevoie să ne întoarcem în timp cu…11 ani. În iunie 2010, „roș-albii” pierdeau cu 2-1 pe terenul celor de la Arieşul Turda, în Liga a II-a.

„Centralul” din Craiova a arbitrat şi o înfrângere a UTA-ei în prima divizie, însă asta se întâmpla acum aproape 15 ani, mai exact în noiembrie 2006, 2-0 la Târgu Jiu cu Pandurii, pentru ca în același sezon de Liga 1, dar în primăvară, Colțescu să conducă un UTA – Dinamo 1-1. În fine, alte amintiri plăcute cu Colțescu datează de la returul barajului de promovare în Liga 1 cu Dunărea Călărași, când băieții lui Roli Nagy se impuneau cu 4-1 și-și câștigau dreptul să evolueze cu FC Voluntari. Un al doilea baraj de tristă amintire, ilfovenii impunându-se la general cu 3-1.

Mâine, arbitrul de 44 de ani va fi asistat de Marius Badea (Râmnicu-Vâlcea) și Vlad Bârlădeanu (București). Rezervă este concitadinul său Viorel Flueran, iar observatorul de arbitrii vine din Cluj, în persoana lui Marian Salomir. Sepsi – UTA din cadrul rundei a 9-a a Ligii 1 începe astăzi, la ora 16.

FOTO: gsp.ro









Un comentariu

  1. FORTA UTA ARAD, HAI BAIETII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button