Frontiera Curtici - arhivă liga 3Șoimii Lipova

Frontiera Curtici – Șoimii Lipova, care pe care pentru punctele ieșirii la lumină! Prică: „Mai atenți și responsabili” v.s. Salhi: „Să marcăm mai mult!”





Cele mai slab cotate formații arădene de Liga 3-a după patru runde se întâlnesc sâmbătă (0ra 17), la Graniță. Frontiera Curtici și Șoimii Lipova nu au cunoscut încă gustul succesului în acest sezon și pun mare preț pe toate punctele puse în joc.  În special formația oaspete nu se simte prea bine cu cele două puncte din 12 posibile, atâta timp cât e campioana en-titre a seriei și își propune din nou să tragă la promovare, dar și „Fronti” spera să înceapă mai bine campionatul. Mai mult, până etapa trecută, ambele formații au avut problema golului. Au rezolvat-o, dar fără rezultatele așteptate.

Curticiul a marcat chiar de două ori în poarta Cermeiului, dar luat patru și rămâne doar cu punctul luat în runda inaugurală, acasă, cu Pecica. „E clar că ne lipsește ceva, din moment ce nu reușim să câștigăm. Și la Cermei nu am jucat rău, doar că am luat prea ușor și repede, unul după altu, golurile. E și lipsă de concentrare, trebuie să fim cu toții mai atenți, mai responsabili. E bine că ne-am deblocat măcar, am marcat primele goluri din acest sezon, dar e rău că nu am scos nimic de la Cermei, o echipă bună, dar de nivelul nostru. Urmează un meci cu o altă echipă din județul nostru, care, așa ca noi, nu stă prea bine în clasament. Va fi un meci de care pe care cu Lipova, o echipă care are o experiență în plus față de noi, atâta timp cât a terminat pe primele locuri ultimele sezoane în Liga 3-a. E clar că pornesc cu prima șansă, dar asta nu înseamnă că nu ne vom juca șansele. Până la urmă, avem și noi argumentele noastre pentru victorie, trebuie să ne dorim mai mult ca altădată victoria și mai sperăm să nu avem ghinionul unor execuții extraordinare precum cele ale fotbaliștilor de la Ghiroda. Ne lipsesc mult și Pavel și Mihai, dar trebuie să învăță,m să jucăm și fără ei, deoarece vor lipsi ceva timp de pe gazon”, spune Denis Ionuț Prică, fotbalistul revenit în această vară la Curtici, la echipa care l-a crescut. Ajuns la 29 de ani, mijlocașul ofensiv a făcut parte și din lotul UTA-ei în anul promovării în Liga 3-a.

După trei meciuri și o repriză, Șoimii Lipova a găsit în sfârșit drumul spre primul gol stagional. L-a reușit mijlocașul Mohammed Salhi în disputa internă cu nou promovata Pobeda Star Bisnov, din care – însă – „șoimii” s-au ales cu doar un punct după eroarea portarului Buta din penultimul minut de joc. „Ne-au lipsit doar rezultatele în acest debut de sezon, căci am jucat mereu mai bine decât adversarii noștri. Nici nu mai contează în ce sistem de joc am evoluat, a fost o chestiune legată de eficacitatea noastră. Am ratat prea mult, mingea nu a vrut să intre în poartă și așa ne-am trezit cu doar două puncte în clasament. Este clar că trebuie să marcăm mai mult, golul meu din etapa trecută e prea puțin pentru ceea ce putem noi și ceea ce antrenăm. Nici măcar nu am putut să mă bucur de reușita cu Pobeda, din moment ce echipa nu a câștigat. Dar, sunt sigur că ne vom reveni, noi sperăm chiar de sâmbătă. Sincer, nu cunosc echipa din Curtici, dar, cu tot respectul pentru ea, dacă noi ne facem jocul obișnuit și îl și concretizăm pe tabelă ar trebui să ieșim învingători”, a punctat Salhi.

Ambele combatante au absențe importante, respectiv Alin Pavel și Alin Mihai la Curtici și Polgar, Gherasim și Prună la Lipova, toți accidentanți. La oaspeți revine Filimon, după două etape de suspendare.

Formații probabile:

Curtici: Mucha – Cleuță, Calvin, Gligor, Puta – N. Varga – Huțanu, Avrămuțiu, Prică, Andrieș – Burlă.

Lipova: Iliescu – Suslak, Nicolescu, A. Popa, Aldan – Brad, Salhi, Simion, Bozian – Filimon, Ciubăncan.

Arbitri: George Roman – Alexandru Gherman, Mădălin Bulgărașu (totți din Timişoara)

Observatori: Ștefan Galovits (Oradea), Adrian Copăcean (Caraş Severin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button