Fotbal juniori

Încă un succes clar al „republicanilor” U17 de la ACB Ineu, colegii mai mari au așteptat în zadar…Ambulanța





Terenul „Central” din Ineu a găzduit sâmbătă și duminică patru partide. În prima dintre ele echipa de Under16  a pierdut cu 5-2 derby-ul județean cu Academia UTA, în Liga Elitelor, pentru ca apoi liderul Ligii a 4-a să-și continue marșul cu un 3-0 în fața celor de Podgoria Pâncota.

Apoi, duminică, începând cu ora 12, „republicanii” de la ACB Ineu au jucat un amical de 40 de minute contra celor de la Sporting Cluj, căci partida pe puncte nu a mai început pentru că Ambulanța s-a defectat pe drum.

Parcursul fără greșeală continuă la „republicani” U17

În schimb, serviciul medical a fost asigurat ca la carte la disputa echipelor mai mici. Aici, liderul seriei a 7-a a Campionatului Național U 17 cu punctaj maxim a trecut fără probleme, cu 4-1, de Sporting Cluj, după reușitele semnate Bulboacă, Mitran, Pocioian și Szoke. În lipsa lui Dinu Maghici, plecat la cursuri în Germania, Marcel Ponta s-a bazat pe: Tulcan – Codrea, A. Pop A, Bălteanu, Balasz – Gomboș – Covaci D, Bulboacă, Mitran, Rucăreanu – Al. Covaciu A, plus: Pocioian, Rosza, Negulete și Szoke.

Etapa viitoare, „republicanii” din Țara Zărandului joacă tot acasă, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button