Șoimii Lipova

Lipovanul Nicholas Brad a spart gheața în Liga 3-a: „Am exersat la antrenamente și mi-a ieșit…Urmează să legăm victoriile de acum”





În primele trei etape, Șoimii Lipova nu găsise drumul spre gol și, bineînțeles, nici nu câștigase vreun meci. De abia în runda cu numărul 4, Salhi a înscris cu Pobeda, dar „șoimii” au fost egalați pe finalul, scenariul fiind același la Curtici, când „dubla” lui Trabalka a ajuns doar pentru un 2-2. Descătușarea a avut loc la finalul săptămânii trecute, când băieții lui Sabău și Ciubăncan au trecut fără emoții, 4-1, de „lanterna” Avântul Periam.

Printre marcatori s-a aflat în premieră pentru Liga 3-a Nicholas Brad, fotbalist de 19 ani sosit în această vară din Liga 4-a, de la Podgoria Pâncota. „Este un copil pe care l-am luat pentru că am știut că are talent, dar îi va trebui timp să devină consistent. L-am și forțat puțin și pentru că are calitate și și-a dat drumul”, a spus Flavius Sabău despre tânărul său elev.

În minutul 12, Brad a luat o acțiune pe cont propriu pe banda dreaptă, a driblat trei adversari și a marcat cu un șut în cross. „Am vrut să dau tare la colț, ieri la antrenamente am exersat astfel de șuturi din lateral și iată că azi mi-a ieșit. Sunt foarte fericit, mă bucur că mi-am putut ajuta echipa. Aveam nevoie să câștigăm astăzi după meciuri în care am fost egalați în ultimele minute. A fost o perioadă grea pentru că munceam toți la antrenamente și vedeam că la meciuri, pe final cedam. Psihic a fost destul de greu, așteptam prima victorie. Sper că ne-am deblocat, urmează să legăm victoriile de acum și să ne atingen obiectivul, calififcarea în play-off”, susține „mijlocașul de buzunar” al Lipovei.

Dacă în meciurile de verificare ale verii tânărul fotbalist și-a demonstrat rapid calitățile, în campionat a avut nevoie de 6 meciuri pentru a ieși în evidență. „Chiar dacă mi-aș dorit să afi avut evoluții mai bune în primele etape, eu zic că m-am acomodat destul de repede cu Liga a 3-a. M-a ajutat și faptul că am jucat devreme, de la 15 ani, la Liga 4-a. Cei de la Pâncota m-au apreciat, le mulțumesc pentru asta. A fost un pas foarte mare să vin la Lipova, am acceptat oferta conducerii și Mister are încredere și îmi oferă minute. Mă simt apreciat și sper să îmi ajut colegii, cu goluri, pase, dar mai ales cu prestații bune”, a adăugat Nicholas Brad, clasicul jucător de bandă, rapid și tehnic.

La 19 ani, Brad visează cu ochii deschiși, sperând că va avea o carieră frumoasă în fotbal. Ar dori să promoveze cu Lipova în Liga 2-a, iar într-o zi să ajunge să joace și în elita fotbalul românesc. Nu ar spune nu și unei aventuri în străinătate. Echipe favorite: FCSB și Barcelona.

FOTO: Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button