Arhivă articole

UTA – Ripensia, amical fără prezența publicului în incinta arenei „Banatul” din Sânnicolau Mic!


Profitând de absența meciurilor oficiale, UTA și Ripensia au legat a doua partidă de verificare în decurs de trei luni de zile. Timișorenii fuseseră invitați și la meciul de prezentare al arădenilor, din luna iulie, prilej cu care arădenii s-au impus cu 3-2. Cel de-a doilea test stagional între cele două foste campioane ale României va avea loc sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 11, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic.

În condițiile în care cazurile de infectare cu COVID se înmulțesc alarmant și la Arad, „oficialii” clubului arădean nu-și pot asuma deschiderea tribunei stadionului din cartierul arădean. Prin urmare, accesul spectatorilor în incinta bazei va fi interzis, însă nimeni nu-i poate împiedica pe curioși să urmărească amicalul de după gard.

Laszlo Balint nu va putea conta la acest test pe internaționalii Miculescu, Isac, Vukcevic și Baravykas, dar ar putea să-i dea primele minute ultimei achiziții, Constantin Dima.  Ripensia se va prezenta la Arad cu „locțiitorul” demisionarului Cosmin Petruescu,  Iulian Muntean.

10
0

7 comentarii la articolul: “UTA – Ripensia, amical fără prezența publicului în incinta arenei „Banatul” din Sânnicolau Mic!

 1. Pentru o protecție sanitara, folosiți gardul de plasa zincata. Protejează, indiferent dacă bate vântul. Am ajuns sa introducem în manualele de psihiatrie o noua rubrica Covid-dobitoc-manie. Vai de steaua noastră! În fine…Romania balcanica. Apropo, mi-a zis un,, preten”, ca, pe lângă gardurile de sarma zincata, te mai protejează de Covid și treningurile de la Adidas asortate la niște ciocate lăcuite.

  5

  14
 2. Nu fiti rai….Meciul se poate vedea si de afara,daca intr-adevar doriti…
  Pe mine ma ingrijoreaza mai mult faptul ca s-ar putea sa nu putem asista niciunul la meciul de pe 17 contra FCU….Cine stie ce idei le mai casuneaza astora pana atunci…:-(((((

  6

  0
 3. studiati bine legea /interdictiile si trageti concluziile
  uni au dreptul 10
  altii au dreptul 100
  altii au dreptul 1000
  la congres 5000
  si aduceti-va aminte—Poporul este stapanul…. la ce ?!!

  4

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.