Fotbal judetean

Deblocarea a venit în ultimele 20 de minute, „sămădăii” – sub așteptări: Șoimii Șimand – CS Beliu 4-1





Singura echipă care nu câștigase până astăzi în Liga 4-a a spart gheața și a făcut-o destul de convingător. Șoimii Șimand a trecut cu 4-1 de CS Beliu, formație ce începuse chiar bine sezonul, dar care a făcut un meci slab astăzi.

La cum s-au desfășurat ostilitățile în prima repriză, spectacolul din actul secund era greu de prevăzut. Combatantele s-au limitat la un joc de uzură, undeva la mijlocul terenului, iar ocaziile de poartă au fost o rara avis. Dar, la revenirea de la cabine, tabela nu a mai rămas prea mult timp nemodificată. Mai precis, în minutul 53, Cătălin Morariu a transformat un penalty, doar că belenii au revenit după alte 7 minute. Gherghel a bătut bine un corner și „veteranul” Alin Gligor a marcat cu capul la colțul lung.

La 1-1, oaspeții au avut două-trei contre tăioase, dar cei care au marcat au fost șimăndanii. În minutul 71, Gheorghieș și Rus au combinat în careu, mingea a ajuns la Rafael Varga, care a punctat cu călcâiul. Dar, gazdele nu s-au oprit aici și au rotunjit tabela în ultimele 6 minute. Mai întâi, Rus a scăpat singur cu portarul, a tras în acesta, mingea i-a revenit și a marcat cu capul. 4-1 s-a făcut la ultima fază, când D. Ujog a pasat filtrant, iar C. Morariu a făcut „dubla”.

Așadar, Șoimii se deblochează la a 8-a încercare, în timp ce în primvară după 8 runde avea deja 12 puncte. „În prima repriză am avut câteva situații, dar slăbuț. În a doua, pe lângă goluri, am mai avut patru situații de singur cu portarul. Odată cu trecerea timpului, adversarul s-a rupt în două și nu se mai apărau. Mă bucur de puncte, dar nu sunt mulțumit de joc, ratăm prea mult. La antrenamente rupem plasele și omorâm portarul, sunt necăjit că nu văd asta și la meciuri. Din păcate e doar prima victorie. Sunt dezgustat că alte echipe ne contactează jucătorii cu oferte mari, chiar foarte mari pentru acest nivel și vor să ne ia jucătorii. Noi nu ne permitem astfel de sume și după ce lucrăm câțiva ani cu jucătorii și îi aducem la un nivel bun îi pierdem pentru că unele cluburi își permit sume nerealise pentru Liga a 4-a”, spune Jany Ruska, antrenor și jucător la Șimand.

Pentru prima oară în acest sezon, Beliu pierde două partide la rând. „Prima repriză a fost echilibrată, fără ocazii și goluri. La 1-1 am avut eu vreo trei situații și din contre ne-au dat ei gol și am căzut fizic și psihic. A lipsit Popa, iar Onoc a întârziat, în timp ce la juniori stăm foarte prost. A fost cel mai slab meci al nostru, nu ne-a ieșit nimic. Urmează Glogovăț, vrem toate cele 3 puncte”, a punctat Alin Gligor, atacantul belenilor, fost antrenor al echipei.

Formații:

Șoimii: Matiș – Dochița, I. Ruska, Cl. Ujoc – Sechel (89 D. Ujog), C. Morariu, R. Varga, P. Varga – Roza – Gheorghieș, I. Rus. Antrenor: Iani Ruska.

Beliu: Soltesz – I. Crișan (75 Gligor), D. Crișan (78 Sandu), Manea, R. Iacob –  Achim (46 Onoc), Djemal – Cotuna, I. Gherghel, Purtan – V. Mașniță. Antrenor: Alexandru Manea.

Arbitri: Sorin Saladea – Gabriel Hărduţ, Zoltan Nagy.

Observator: Daniel Scridon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button