Arhivă articole

Diferență mare și fără a juca strălucit: Rapid – FCC Baschet UAV Arad 46-86


După 96-45 cu Olimpia Brașov, FCC Baschet UAV Arad a defilat și astăzi la Bucureşti, cu Rapid, în etapa a doua a Ligii Naţionale. Conform așteptărilor, „galben-albastrele” nu au avut nici un fel de emoţie cu „feroviarele”, surclasate şi în runda inaugurală de CSM Alexandria. Echipa pregătită de Jose Araujo s-a impus clar, scor 86-46, pe sferturi: 30-13, 16-20, 27-10, 13-3 și are victorii pe linie până acum: două în primul tur din Cupă, cu KSE Târgu Secuiesc şi cele două din campionat, cu Olimpia Braşov şi Rapid.

Revenind la confruntarea din capitală, să sunem că la prima pauză tabela arăta deja o diferenţă de 17 puncte, dar gazdele reuşeau suprinzător să câştige sfertul doi, pentru un 46-33 în favoarea Aradului după 20 de minute. Fără să facă un meci strălucit, Keys şi colegele sale au alternat momentele bune cu greșelile, dar chiar şi aşa s-au distanţat constant pe tabelă, la ultima pauză scorul luând deja proporţii, 73-43. Araujo a oferit minute tuturor jucătoarelor pe care le-a avut la dispoziție, singura absentă fiind din nou americanca Lewis, accidentată.

Andreona Keys a fost coșghetera partidei, cu 28 de puncte, pe lista marcatoarelor mai apărând pentru FCC Baschet UAV Arad: Vitulova 13, Akathiotou 12, Hadzovic 10, Mîrne Nagy 10, Manea 8 și Ghiță 5 puncte. Au mai jucat Vați, Rotariu și Ciorban.

La Rapid s-a remarcat veterana Flori Stănici (Diaconu), cu 24 de puncte, restul colegelor sale venind mult în spate cu: 8 puncte – G. Vlad, 7 – C. Dinu, 5 – V. Călin și doar două – Grigore.

Săptămâna viitoare, pentru FCC Baschet UAV Arad urmează o partidă pe teren propriu cu BC Sirius Târgu Mureș.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.