Rugby

Egalii moldovenilor doar o repriză: CSM Bucovina Suceava – CSU Arad 33-12





Fiindcă strânge greu rândurile pentru meciurile din deplasare, pentru care trebuie să plece cu o zi înainte și, deci, jucătorii să-și ia liber de la locul de muncă, CS Universitatea Arad este mai de fiecare dată victimă sigură departe de arena din Sânnicolau Mic. În acest weekend, „studenții” arădeni au evoluat tocmai la Suceava, cu o altă formație din partea a doua a clasamentului, pe care băieții lui Grindei au bătut-o în tur (19-15).

De această dată, lucrurile au mers clar în favoarea moldovenilor, care conduceau cu 21-0 încă de la pauză. În partea secundă, CS Universitatea a strâns rândurile și a terminat la egalitate, 12-12, CSM Bucovina, însă soarta punctelor era decisă deja. 33-12, rezultat final, pentru arădeni marcând Vajdovics și Iștoc, câte un eseu și Perici, o transformare.

Roșian, Marinca, Grindei – Pintea, Popescu – Postolachi, S. Mihai, Anton – Gîrda,Vajdovics – Perici, Iștoc, Morcan, Dat – Szucs a fost primul „15” al CS Universitatea în cetatea de ccaun a Moldovei, de pe bancă mai intrând în luptă: Argintaru, Țucudean și Delcea. „Păcat că nu am avut un lot mai complet la Suceava, cu trei-patru băieți în plus cred că ne-am fi întors cu un rezultat pozitiv”, susține Marian Grindei, antrenorul-jucător al formației de pe Mureș.

Duminica viitoare, de la ora 11, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, e rost de puncte în fața unei alte trupe moldave, aflată chiar deasupra Aradului în clasament, RC Gura Humorului. Pe sscurt un duel între formațiile de pe locurile 7 și 6 din Divizia A, cu 14, respectiv 17 puncte acumulate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button