Fotbal juniori

„Republicanii” Ineului se întorc învingători din județul Bihor, puștii de la Liga Elitelor au cedat acasă!





La finalul acestei săptămâni, echipele Academiei Brosovszky Ineu au avut meciuri cu echipe din județele vecine Timiș și Bihor. Dacă în Liga Elitelor U16, zărăndanii au jucat acasă, „republicanii” s-au deplasat la Sânmartin, pentru duelurile cu Luceafărul Oradea.

Liga Elitelor: Ripensia pleacă cu toate punctele din Țara Zărandului

Ieri, pe „Centralul” ineuan, Ripensia s-a dovedit mai bună și s-a impus cu 2-0, în cadrul etapei a 8-a a seriei a 4-a din Liga Elitelor  U16. „Am luat gol în prima repriza și am încercat să egalăm. Am mutat cu un fundaș central în atac, dar nu am avut situații clare. Al doilea gol l-am primit dintr-un penalty dubios și nu am reușit să le ținem piept. Adversarul este bine pregătit, sunt jucători selectați și din Timiș și Caraș, au experiență mai mare și l-au încercat din greu pe Coman, care a reușit câteva intervenții bune”, a spus Marcel Ponta, antrenorul ACB-ului alături de Flavius Pavel, despre confruntarea cu „Ripi”.

ACB Ineu U16: Coman – Toader, Ofrim, Purlea, David – Mogoș – Narcesovici, Mâneran, Sas, Nica – Ene. Au mai intrat: Flonta, Sabău, Popa, Varga, Feier. Antrenor: Marcel Ponta

Campionatul Național U19: Ineuanii câștigă mai autoritar decât o arată scorul 

Ambiționați de colegii mai mici, juniorii de la U19 obțin și ei rezultate tot mai bune în seria a 7-a a Campionatului Național. Astăzi, băieții lui Cristi Sculici și Teodor Mihuț s-au impus cu 2-1 la Sânmartin, împotriva celor de la Luceafărul Oradea, după reușitele semnate Zamă (min. 16 – finalizare de la colțul lung la centrarea lui Varga) și Rucăreanu (min. 42 – finalizare plasată după devierea lui Moldovan). Gazdele au reușit golul de onoare în al doilea minut de prelungire.

„Chiar dacă conduceam cu 2-0 la pauză, mai bine am jucat în repriza a doua. Atunci ne-am mai creat alte 5-6 ocazii clare de gol, prin Moldovan, Rucăreanu sau Șerb, deci nu cred că poate spune cineva că nu am meritat să câștigăm. Suntem pe loc de play-off și vrem să rămânem acolo, băieții chiar ne oferă prestații bune și rezultate pe măsură în ultimul timp”, susține Teodor Mihuț.

ACB Ineu U19: Tulcan – Varga, Giacon, Șerban, Petrehele – Șerb – Al. Covaciu, Hada (Iluna), Rucăreanu, Zamă – Moldovan (Ștefan).

Campionatul Național U17: Un nou show al puștilor lui Maghici și Ponta, cu Pocioian în prim plan

Avându-l pe margine și pe Dinu Maghici, revenit dintr-un stagiu de specializare din Germania,  ACB Ineu U17 a făcut din nou spectacol pentru a 7-a victorie la rând și un golaveraj de 44-5. Împotriva celor de la Luceafărul Oradea, tabela s-a oprit la 6-1, după ce scorul pauzei a fost 1-0 în favoarea ineuanilor. Bulboacă, Pocioian (3) – foto, D. Covaciu și Mitran au fost marcatorii ACB-ului. „În prima repriză, jocul a fost destul de echilibrat, dar – totuși – cu un plus pentru noi. După pauză, echipa gazdă a căzut fizic, iar băieții noștri au jucat ceea ce știu. Am mai dat 5, dar liniștit mai puteam înscrie tot atâtea goluri. Suntem pe primul loc, cu maximum de puncte, dar continuăm să muncim. Nu am câștigat încă nimic, iar fotbalist devii transpirând și făcând sacrificii”, a punctat Dinu Maghici, cel care pregătește echipa din Țara Zăradului alături de Marcel Ponta.

ACB Ineu U17: Tulcan (Coman) – Cioară, Al. Pop, Bălteanu, Balasz – Gomboș – D. Covaciu (Cotoi), Bulboacă, Pocioian, Mitran (Gal) – Rosza (Bănățan).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button