UTA Arad

Utistul Miculescu – 64 de minute pe teren în eșecul „tricolorilor mici” cu Mexicul, Isac a intrat doar pe final!





După 1-0 cu Suedia U20, naționala mică a României a întâlnit și Mexicul în cadrul turneului de pregătire de la Marbella (Spania). Aflată într-o formulă ceva mai bună decât cu Suedia, în care și-a găsit loc și David Miculescu, golgherul UTA-ei cu 4 reușite, „tricolorii” mici au pierdut cu 3-1. Carilo (29), R. Juarez (41) și L. Martinez (48 pen.) au înscris pentru „alb-verzi”, în timp ce reușita băieților lui Florin Bratu a fost, de fapt, un autogol al aceluiași Juarez și a venit cu 9 minute înainte de final.

Miculescu a fost unul dintre cei mai activi fotbaliști români, pasând mai întâi ideal pentru Petrila, care a ratat (min. 5), iar apoi ieșind în evidență cu o acțiune personală, un dribling în fața a trei adversari, dar și un șut puțin pe lângă poartă. „Decarul” UTA-ei s-a stins apoi, la fel ca și coechipierii săi și a fost înlocuit după 64 de minute cu Șerban. Celălalt utist de la lot, Damian Isac a prins și el ultimul sfert de oră pe teren, după ce cu Suedia jucase 62 de minute.

România U21 contra Mexicului: 2. M. Popa (1. Ducan, 76) – 20. Al. Țîrlea, 6. Screciu (Cpt), 14. Dican, 3. Țicu – 8. Dr. Albu (24. Isac, 76), 17. D. Toma (13. Sefer, 76) – 18. Miculescu (5. M. Șerban, 64), 21. Pitu (10. Cîmpanu, 64), 15. Petrila (16. M. Corbu, 64) – 9. Markovic (19. I. Stoica, 46).

În altă ordine de idei, utistul Negoescu, împrumutat la Metaloglobus, a jucat în ultimele 30 în succesul amical (1-0) al României U19 contra formației similare a Ciprului. Meciul a fost decis de Pantea, după reușita din minutul 39.









3 comentarii

  1. Am vazut meciul, aradenii au jucat bine. Cind ai o aparare care ia 3 goluri….toate la faze fixe, cind joci ( in aparare) cu 2. Al. Țîrlea, 6. Screciu (Cpt), 14. Dican, 3. Țicu…in aparare…ce pretentiii poti avea ? O echipa si un antrenor foarte slabi !

    0
    0
  2. Din cate stiu,Pantea,autorul golului de la U^ 19 in meciul cu Cipru,este tot aradean.Ce se mai aude despre plecarea lui David Miculescu la Crvena Zvezda? Dar despre Tomas Wagner,ramane la UTA?Cred ca daca se va pregati foarte bine,ne va fii foarte util in returul campionatului,sau ma rog conducerea Utei sa gaseasca un atacant cu meciuri in picioare si bineinteles cu goluri in meciurile jucate.Succes…

    0
    0
    1. Nu cred ca Miculescu pleaca la Steaua Rosie Belgrad si dupa declaratiile lui Balint se pare ca nici Wagner nu va ramane la UTA.Dar exista o solutie de avarie,prietenul jucatoarei de la Piros Security,Sally Mansour,care joaca in nationala Egiptului ,este nimeni altul decat Hamdi Fathi,mijlocas ofensiv la echipa Al Ahly si se afla la final de contract cu aceasta echipa.De ce nu s-ar putea face o oferta concreta pentru acest jucator de nationala? Plus inca ceva,s-ar impaca si capra si varza,Hamdi Fathi ar juca la UTA si ar fi impreuna cu prietena Sally Mansour.Ce ziceti stimati suporteri?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button