Baschet

Numărul cazurilor de COVID la FCC Baschet UAV Arad a crescut și meciul de la Târgu Secuiesc va fi și el amânat!





Temerile s-au confirmat în cazul echipei de baschet feminin a Aradului. Cele 5 cazuri de infectare cu COVID confirmate vineri nu sunt singurele, după testarea de ieri mai apărând alte patru, plus două rezultate echivoce și aici includem tot palierul: lot de jucătoare, staff tehnic și „oficiali” ai clubului. Prin urmare, după meciul de la Târgu Mureș, formația „galben-albastră” se află în imposibilitatea de a disputa și confruntarea de la Târgu Secuiesc din weekendul următor, din cadrul etapei cu numărul 4 a LBNF.

Teoretic, protocolul le-ar permite celor de la FCC Baschet UAV Arad să se retesteze după 8 zile de la primirea rezultatelor, cu atât mai mult cu cât tot lotul și personalul adiacent e vaccinat. Deocadamtă, însă, gruparea de pe Mureș așteaptă în izolare la hotelul echipei ancheta DSP, care întârzie să aibă loc, solicitările în județ fiind numeroase în acest sens. Important este că nicio jucătoare sau membru al staffului nu acuză simptome grave.

Practic, de infectare au scăpat jucătoarele și membrii staffului care nu au făcut deplasarea la București, pentru confruntarea cu Rapidul de weekendul trecut. Până la urmă, chiar dacă riscă să nu mai joace până la pauza competițională pricinuită meciurile echipei naționale, asta însemnând că și confruntarea cu Botoșaniul, de peste două săptămâni, de la Arad, să fie amânată, FCC-ul se va imuniza „în turmă”. Apoi, Hadzovic și colegele sale se vor putea concentra doar pe ce are de făcut pe parchet.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button