Arhivă articole

Curticiul s-a deblocat și afară cu un punct pe terenul Dumbrăviței! Anca: „Rezultat echitabil și – totuși – dacă eram mai atenți…”


Frontiera Curtici nu a fost departe de o surpriză la Dumbrăvița la coborârea cortinei peste turul campionatului în Liga 3-a. „Grănicerii” au condus prin reușita lui Burlă, din minutul 23, Ghinescu egalând conturile cu 18 minute înainte de final. Apoi, timișenii au forțat și vicroria, dar nu au fost destul de lucizi în careul lui Mucha.

După ce a obținut primul succes stagional, „Fronti” a spart gheața și în deplasare, unde pierduse mereu în acest campionat. „După o primă repriză destul de bună din partea noastră, cu un gol și o ocazie mare la scorul de 0-0, după pauză, sau mai degrabă după o oră de joc am căzut puțin fizic. Dumbrăvița e o echipă tânără, care aleargă mult, se pregătește zilnic și era normal să ne pună în corzi în ultima parte a meciului, mai ales că avea de recuperat un gol. Chiar și așa cu puțină atenție în plus, dacă nu am fi spart zidul la acea lovitură liberă, am fi putut pleca învingători. Dar, trebuie să recunoaștem că rezultatul e echitabil. Rămânem cu un punct, deși puteau fi trei, dar și niciunul, căci pe final au fost ceva ocazii la poarta noastră”, a spus Radu Anca, la finele confruntării de la Dumbrăvița.

Remiza poate fi una de moral, mai ales că vin alte două deplasări consecutive pentru curticeni în Liga 3-a, la Pecica și Ghiroda, despărțite de runda liberă. „Aveam nevoie de un astfel de rezultat pozitiv și afară, am demonstrat că se poate și încă pe terenul unei echipe bune ale seriei. Pe de altă parte, nu pot decât să fiu îngrijorat de faptul că Avrămuțiu s-a accidentat din nou , iar Prică și Coșa au încă și ei probleme. Bineînețeles, pe Alin Pavel și Ali Mihai o să-i mai vedem pe gazon la primăvară, cândva. Asta e, mergem la Pecica să ne jucăm șansa, până la urmă nici următorii noștri adversari nu trec prin cel mai bun moment”, a mai afirmat antrenorul principal al Curticiului.

3
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.